Kasza Tibit megkereste a Megasztár és az X-Faktor is

Vágólapra másolva!
A tv2-es show, A nagy duett zsűrijében ül, péntek esténként mondja el véleményét az énekléssel próbálkozó, tévés műsorvezetőkről, ismert arcokról. Humorba próbálja csomagolni a kritikát, hogy ne sértse meg őket: SP és Iszak Eszter második fellépése nem tetszett neki, de a Ganxsta-Orosz páros vagy Hajdú Péter igen, szerinte utóbbi épp ezzel a műsorral tudja növelni nem épp magas rokonszenvindexét. Állítja, hogy a Tv2 nem kérte meg őket, hogy csak nyolc és tíz közötti pontszámot adjanak, és a felvétel utáni tivornyák létét is tagadja.
Vágólapra másolva!

"Egy ilyen felkérés mindig váratlan. Nagyon örültem, hogy zsűritagként számoltak velem, úgy éreztem, ez testhezálló lesz. A műsor alapja a szórakoztatás, én pedig majdnem voltam zsűritag a Megasztár-ban, az X-Faktor-ban, de ténylegesen csak most lettem az" - mondta az [origo]-nak Kasza Tibi, akinek szépségversenyeken, kisebb Ki mit tud?-okon már kikérték a véleményét.

Úgy véli, hogy a gyilkos kritika, az epés megjegyzések nem férnek bele, hiszen a szórakoztatóiparból ismert pályatársak vannak a színpadon. "Nekem van csipkelődő, humoros oldalam is, és miközben nagyon figyelek arra, hogy ne bántsak meg senkit, a humor jó eszköz arra, hogy becsomagoljam a véleményem. Együtt nevetünk egy ügyetlen tánclépésen, egy elrontott szövegsoron, ez pedig nem sértő. Nekem ebben a műsorban nem annyira a tiszta hang, koreográfia a fontos, inkább a szórakoztató részét figyelem, mennyire felhőtlen a produkció. Ad-e pluszt? Nem annyira fontos, hogy énekversenyen hogyan állná meg a helyét, de öröm, hogy már a második adásra is láttunk javulást" - folytatta.

Árpa Attila szerint az előadásnál is fontosabb, hogy kinek mekkora a rajongótábora, amely telefonjával szavaz - Kasza szerint ez nem így van. "Nem szeretek mindig Hajdú Péterrel példálózni, de ha valaki ráérez arra, hogyan tudja saját javára fordítani a helyzetet, sokáig juthat. Új oldalát mutathatja meg a közönség számára, és valami meglepetést tud adni annak, aki csak egy énjét ismeri. Hajdú olyan embereket állít maga mellé a show közben, akik esetleg negatívan vélekedtek róla. Megtalálta a helyzet humoros oldalát, nagyon komoly felkészülésen vett részt, ez pedig szimpatikus lett az embereknek" - elmélkedett.

A legutóbbi produkciók közül szerinte SP és Iszak Eszter előadása nem működött különösen jól, nem volt telitalálat, de az első fellépésük élvezhető volt, és a nagy rajongótábor másodjára is mögéjük állt. Úgy véli, hogy a zsűri nagyjából ugyanazt látja, és biztos benne, hogy egyre több lesz a nézeteltérés, amint élesedik a verseny.

Gianni nagyon korai kiesését sajnálta: "Személy szerint imádtam Gianniékat, az előadás lendületes és friss volt, látszott a betett munka és akarás. A Harsányi-Szekeres duett is nagyon jó volt, lendületes, átütő dallal próbálkoztak. Nem mondanám, hogy kiesés ez, egyszerűen számukra eddig tartott a játék. Ők igazából nem tudnak kiesni, ünnepelt előadókról van szó."

Az Árpa Attila és Falusi Mariann alkotta párost különösen kedveli, és úgy véli, a Tóth lányok nagyon húzzák felfelé a párjukat. "Mindenkiről lehetne jót mondani. Ganxsta Zolee és Orosz Barbara például olyanok, mint egy harcos és egy amazon... mindegyik duónak megvan a saját pikantériája. Telitalálatnak tartom a párokat, nincs széthúzás sehol" - dicsérte a mezőnyt.

tv2

A jelmezeket nem látják korábban, próbákra nem mennek be, hogy mindennel ott szembesüljenek. Az [origo] kérdésére, miszerint a zsűritagokat felkérte-e a csatorna, hogy bánjanak kesztyűs kézzel a celebekkel, nemmel válaszolt: "Nem kell kérni minket ilyesmire, a stáb nem adott instrukciókat. Tilla és Tóth Gabi voltak az elsők, egyből jó pontokat kaptak, mert a szerint pontoztunk, hogy szórakoztatóak voltak, vagy sem. Más lenne a helyzet, ha valaki egy versszakot halkan elmotyogna, úgy, hogy a föld felé néz közben."

Hogy vannak-e hajnalig tartó, mámoros celeb-bulik a tévéfelvételek után? "Erről nem tudok beszámolni. Vannak ilyen törekvések, de nekem az elmúlt két alkalommal mennem kellett fellépni vagy épp saját programra. Lesz olyan, hogy maradok velük, mert mindenkivel van személyes kötődésem, korábbi közös koncert, dal, netán interjú miatt" - tette hozzá.