Csirkepaprikás menthet meg egy Éden Hotel-szereplőt

Vágólapra másolva!
A Viasat3 valóságshow-jában, az következő két adásban újfent kiesik két szereplő. Kriszta viszonylag ehető vacsorát állított elő bő hat óra leforgása alatt, így a két új lány nem veheti el tőle Danit - azaz neki ugyan védettsége nincs, de jók az esélyei.
Vágólapra másolva!

Az Éden Hotel következő két adásában újra búcsúzik két szereplő: mivel hét lány van benn, öt fiúra, így mindenképp előbbiek közül távozik valaki. Kriszta nem lehet, mert neki védettsége van, a párválasztó ceremónián a két új lány (a képen) nem veheti el tőle Danit.

Az április 27-i, szerdai adásban egy lezárt boríték kerül az asztalra: bármely lány elveheti, megnézheti tartalmát, csak annyit tudnak róla, hogy vagy azonnali kiesést, vagy védettséget hoz annak, aki elég bátor.

viasat3

A korábbi adásban a lányoknak konyhatudományban kellett bizonyítaniuk, bő hat órát szorgoskodtak a medence mellett: feladatuk minél jobb csirkepaprikás létrehozása volt. Mivel többen nem készítettek még ilyet, a galuska receptjével sem voltak teljesen tisztában, az éjjel egykor pontozni hívott, addigra kissé elkedvetlenedett fiúk nem minden porciót fogadtak örömmel, több tányérnyi, gyanús állagú ételkezdeményt ehetetlennek nyilvánítottak. A legrosszabb pontszámot Aliz különös színű vacsorája kapta, leginkább fogyaszthatónak Kriszta étke bizonyult - ezzel elérte azt, hogy a két újonc nem vehetei el tőle Danit.

A képen a két új lány, Detti és Linda.