Éva jóformán esélytelen a következő VV-párbajon

Vágólapra másolva!
Olvasóink felének Alekosz a kedvenc Való Világ-szereplője, bő harmaduk Anikónak drukkol, Éva és Jerzy pedig ketten együtt kapartak össze 15 százalékot. Bő 50 ezer voks érkezett kérdésünkre.
Vágólapra másolva!

Az [origo] tévérovatának kérdésére április 29-én este 20 óráig 50 600 szavazat érkezett: az RTL Klub valóságshow-jában a válaszadók bő 49 százalékának kedvence Alekosz (nem véletlenül ajánl fel neki a finálé utáni órákban saját valóságshow-t az RTL Klub), Anikó 35,3, Éva 11,3, Jerzy pedig 4,1 százalékot szerzett. Természetesen nem minden, az interneten kattintani hajlandó olvasó szokott egyben szavazni is, pénzért, sms-sel - de az erőviszonyokat ez a felmérés valamennyire bemutatja.

Éva ugyan három párbajt nyert a VV4-ben, de ez nem sokat jelent: az elején kiejtette a tökéletesen szürke, emlékezetes momentum nélkül kipottyanó Leonidaszt, majd visszaküldték a nézők (nem is nagy szavazati aránnyal) a sokakat idegesítő, szintén gyengének tartott Ildivel szemben, mert kíváncsiak voltak az újabb botrányokra. Bő öt hónap után azonban ezek a hisztérikus kirohanások már nem szórakoztatják annyia a tévézőket, ráadásul Éva legutóbbi párbaján hajszál híján kiesett: ha nem fedik fel idő előtt a képeket, simán megveri Gigi.

rtl klub

Alekosz kedvelői sem fognak nagy számban átszavazni Évára: korábban sokszor bebizonyosodott, hogy egy szereplőt párbaján nem támogatnak azok, akik a benti szövetségesét kedvelik. Kettejük kapcsolata amúgy is romokban, előbbi rendszeresen megjegyzi, hogy utóbbi jellemgyenge alkoholista, aki nem tud szembenézni a problémáival, és gyakran felidegesíti gonoszkodó, súlyára, hajára, arcára vonatkozó beszólásokkal. Alekosz nem ostoba, ezeknek a kritikáknak egy célja van: módszeresen lerombolni az (összefoglalók alapján) idegileg igencsak instabil, sokszor frusztrált, potenciális ellenfélnek tartott, háromszoros párbajgyőztes önbizalmát. Anikó múltjáról viszont fél év alatt sem derült ki semmiféle szégyellnivaló, ezért lenne meglepetés, ha nem ő jutna be a két fiú mellé a fináléba.