Kiskocsmát kap, és kétnaponta dobja ki a nőket Alekosz

Vágólapra másolva!
Ha a május 8-i Való Világ-finálé után rábólint, saját realityt kap Alekosz az RTL Klubon: már építenek neki egy kiskocsmát, hogy kedvére konyakozzon, és már ott áll a villánál egy luxus lakóbusz.
Vágólapra másolva!

A május 8-i VV4-finálé után a produkció vezetői felkérik Alekoszt egy párkereső realityre: az RTL Klub állítása szerint a villalakó semmit nem tud a tervezett műsorról, de mivel már költöttek rá jócskán, és hetek óta tart a casting is, bíznak benne, hogy nem mond nemet. A csatorna várhatóan egy tízmillió körüli ajánlattal fogja meggyőzni a konyakot és a nőket igencsak kedvelő görögöt.

Nem csak Magyarországon élő nők jelentkeztek, Szlovákiából, Szerbiából is érkeztek asszonyok, lányok, közülük tizenhat költözik be a villába - jelentette a Fókusz. A magazinműsornak nyilatkozó Szilvia a színes egyéniséget látja a főszereplőben, a nem épp tini Ágnes pedig azt vallja, hogy "egy nő 30 éves korától nő", miközben bízik benne, hogy tapasztalatával elnyerheti a férfi rokonszenvét.

rtl klub, sajtóklub, bársony bence

Alekosznak kiskocsma épül a Campona mellett, a villa szomszédságában, falán a tőle vett idézettel, felirattal: "mindig, minden körülmények közt". A főszereplő - aki kétnaponta küldi haza a próbálkozókat - luxusbuszban lakik majd, a nők pedig a villában, amely nagyrészt ugyanúgy fog kinézni, mint a VV4 alatt. A szerkesztők szerint az új műsor a Benkő feleséget keres című realityre fog hasonlítani hangulatában.