Testvérsorozat készül a Dr. Csontnak, jön egy börtönös széria is

Vágólapra másolva!
Alcatraz és The Finder címmel indul 2011-ben új sorozat a FOX csatornán - idővel a hazai tévézők is láthatják ezeket.
Vágólapra másolva!

Az amerikai FOX tévécsatorna nemcsak elkaszált több sorozatot (köztük kettő olyat, amelyet az RTL Klub vetít itthon), hanem újakat is berendelt.

Széria lesz az Alcatraz-ból, amelynek története természetesen a börtönszigeten játszódik: krimi lesz elsősorban, misztikus vonallal erősítve, ugyanis a történet szerint az 1960-as évek fegyencei bukkannak fel a jelenben, titokzatos módon. A sorozat ötletgazdája J. J. Abrams (Lost, Alias), aki a többéves közös munka során megkedvelte a Lost-ban látott Jorge Garciát (a képen), és bevette a sorozatba.

A The Finder pilotja is megtetszett a vezetőknek, ez is elindul majd: az itthon nagyon jó nézettséget produkáló Dr. Csont című sikersorozat spinoffjaként szerepelt a listán.

fox

Úgy tűnik, nem lesz sorozat a Weekends at Bellevue-ből, Lauren Ambrose tehát csalódott lehet (őt a Sírhant művek-ből ismerheti a hazai tévéző, a depressziós, vörös hajú lány karakterét hozta), de indul sorozat The New Girl címmel, amelyben egy fiatal tanárnő három egészen különböző karakterű férfival költözik össze. Hasonlóan berendelte a csatorna az I Hate My Teenage Daughter -t, amely két nő és lányaik konfliktusait mutatja be, a tervek szerint sok humorral.