Önfeláldozás, férfikönnyek és kirekesztés az Éden Hotelben

Vágólapra másolva!
Végjátékba fordult a Viasat3 valóságshow-ja: Ádám feláldozta magát, megmentette a fejét csóváló és sóhajtozó Danit, a gonoszkodó, cinikus Szandra lett az erős játékos a játékban.
Vágólapra másolva!

Az Éden Hotel május 12-ei adásában újfent párválasztó ceremónia volt: úgy alakult, hogy a vége felé Szandra választhatott Attila és Dani közül. Mivel az erős hármast már meg akarta bontani, ez a vágy éltette, előbbit tartotta játékban, gondolván, így jócskán gyengülnek annak bajtársai. Ekkor kapott nagy jelentőséget az egy nappal korábbi feladat, amelynek során fel kellett írnia mindenkinek két olyan ember nevét, akiben feltétlenül megbízik. Mivel Dani cetlijén Ádám és Kristóf neve szerepelt, ők ketten kaptak egy percnyi gondolkodási időt, hogy eldöntsék, vállalja-e bármelyikük a kiesést a barátjuk helyett.

Valószínűtlennek tűnt, hogy negyvennapos taktikázás, játék után, nyolc nappal a vége előtt bárki is feláldozza magát, a párban megnyerhető 25 millió forintot, de Ádám (a képen a középső) felemelte kezét, vállalta a hazautat - annak ellenére, hogy kebelbarátja, Dani, fejét ingatva többször jelezte, hogy ezt nem várja el senkitől.

viasat3

Az eddigi szellemi vezér, irányító karakter távozása új helyzetet teremtett a játékban, látszólag a Szandra vezette csapat erősödött meg: két befolyásolható követőjével, Lindával és Nikivel meghatározhatják a következő napok eseményeit. Az első akció még aznap este meg is volt, Aliz persona non grata lett náluk, hiába ment magyarázkodni az elutasítóan viselkedő trióhoz, nem álltak vele szóba.

Nézze meg képeinket!