Jerzy szívesen adna csajozási tippeket Alekosznak

Vágólapra másolva!
A Való Világ 4 második helyezettje, Jerzy egyelőre kicsit elaprózva érzi magát, ugyanakkor nem bánja, hogy rengeteg ötlettel keresik meg az emberek. Alekosz műsorában szívesen közreműködne, és úgy hiszi, idekint korántsem azokkal fogja tartani a kapcsolatot, akikkel a villában jóban volt. Eddigi élményeiről, további terveiről kérdeztük.
Vágólapra másolva!

"Ha nem is összezavarodva, de kicsit szétszórva érzem magam, mióta kijöttem: nagyon sokan keresnek, riporterek mellett olyanok is, akik munkát ajánlanak. Ezzel együtt jól érzem magam a bőrömben, és egyelőre tudom ezt kezelni: befogadó vagyok erre a hatalmas információáradatra - miután fél évig nem tudtam semmiről -, és szívesen beszélgetek mindenkivel" - mondja Jerzy az [origo] megkeresésére.

"Az a fura, hogy fél éven keresztül nem kellett fejben tartanom semmit, hisz még arról is a szerkesztőség gondoskodott, hogy mikor keljek: így most előfordul, hogy elfelejtek találkozókat, amiért ezúton is elnézést kérek az érintettektől. Nincs menedzserem; gondolkodom azon, hogy leszerződjek-e valakihez, vagy saját magam próbáljam egyengetni az utamat" - tűnődik.

Jerzy egyelőre folytatná a táncolást, de hosszú távú tervei is vannak: "Szeretnék iskolákba járni, befejezni azokat a sulikat, amelyeket elkezdtem. Érdekel a tolmácsolás, de mire hivatalosan szinkrontolmács lehetek, az körülbelül három év; ugyanígy gasztronómiával és sporttal is szeretnék foglalkozni, de ehhez még fel kell kutatni a lehetőségeket. Legújabban két alapítvány kért fel, hogy legyek az arcuk, de pontosabbat még nem tudok, a sógorom segít intézni ezeket, ő beszélt velük" - meséli.

A kinti lét nemcsak új munkalehetőségeket hozott, de a szépfiú kapcsolatait is átrendezte: "Mindig is valószínűnek tartottam, hogy nem azokkal fogom idekint tartani a kapcsolatot, akikkel bent klikkesedtem, hanem pont fordítva. Igazából nem tudom még erre a választ, nem voltak még olyan nagy beszélgetések: eddig csak Olviérrel és Lacival találkoztam komolyabban, velük szeretném is tartani a kapcsolatot. A többiekkel szinte még telefonszámot sem tudtunk cserélni, de majd erre is sort kerítek" - mondja.

Alekosz párkereső show-jából nem látott még egy részt sem, de alapvetően jónak tartja a koncepciót: "Remélem, hogy Alekosz talál magának valami finom húst, amit fel tud falni, mindig is az volt a vágyálma, hogy a nők epedezzenek utána. Bár nem vagyok benne biztos, hogy ez valójában tetszik neki, mert - amennyire én láttam - ő azt szereti, ha nyomulhat a nőkre, és az kelti fel a figyelmét, ha visszautasítják. A műsorban talán az a nő jár jobban, aki elsőre nemet mond neki, és így kelti fel az érdeklődését."

Jerzy önmagát is el tudná képzelni a produkcióban: "Engem ugyan nem kerestek meg a műsorral kapcsolatban, de ha lenne rá lehetőség, szívesen bemennék, és elbeszélgetnék Alekosszal, adnék neki egy-két csajozási tippet - mint ahogy tettem azt a villában is. Ha döntésképtelen lenne, nagyon szívesen mondanék valami okosat neki - valószínűleg azt, amit most is mondanék, hogy hallgasson az érzéseire, akkor lehet csak helyes a döntése" - véli.