Hat panasz érkezett a médiahatósághoz Alekosz női miatt

Vágólapra másolva!
Akárcsak a VV4, az RTL Klub új valóságshow-ja, a Szerelem a legfölsőbb szinteken is tizenkettes karikával van a képernyőn: eddig hat tévéző jelezte nemtetszését a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál az általuk erotikusnak tartott jelenetek miatt.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub új párkereső valóságshow-ja, a Való Világ legutóbbi győztesére, Alekoszra építő Szerelem a legfölsőbb szinteken miatt eddig hat panasz érkezett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz - tudta meg az [origo]. Három panaszos telefonon, három írásban jelezte nemtetszését. Kérdésünkre az NMHH sajtóirodája közölte, hogy a hat néző szerint a műsorszám kiskorúakra káros tartalmat sugárzott főműsoridőben, zavarta őket, hogy 12-es karikával adott a csatorna erotikus jeleneteket, mutatott zuhanyozó nőket.

rtl klub, sajtóklub

A műsor kreatív producere, Rubin Kristóf kérdésünkre elmondta, hogy szerintük minden jelenet megfelel az új médiatörvényben leírtaknak, a csatorna programigazgatója, Kolosi Péter pedig itt válaszolt hosszabban a VV4 miatt kapott 144 millió forintos büntetés után felmerülő kérdésekre.