Meglepetésre kigolyózták a buja szőkét az Éden Hotelből

Vágólapra másolva!
Az Éden Hotel szereplői és nézői közül a legtöbben arra fogadtak volna, hogy a négy régi játékos kerül be a legjobb négybe, de Aliz és Linda közösen kiejtették Nikit.
Vágólapra másolva!

Miután párja egy nappal korábban kiesett a Viasat3 valóságshow-jából, az Éden Hotel-ből, Linda esélyei erősen romlottak a végjátékra, talán ő maga sem hitt abban, hogy nem neki kell csomagolnia. A szerkesztők a két bennmaradt fiút egy tengerparti fürdésre vitték, a lányokra pedig rábízták, hogy döntsék el egymás közt, hogy ki menjen, ki maradjon. Mivel sokszor elhangzott, hogy a kezdő négyes vágya, hogy együtt maradva küzdjön a fődíjért, nagy meglepetést okozott, hogy a reality alatt több fiúval és több nővel is csókolózó, volt lakótársának többször szexért nyöszörgő Nikit ejtette ki korábbi szövetségese, Aliz, és barátnője, Linda.

"Nikit nagyon szeretem, de már nem tudok benne úgy megbízni, ahogy kellene. A játék végén már nem a szívnek kell vezérelni, hanem az a fontos, hogy a párosom minél stabilabb legyen" - magyarázta Aliz váratlan döntését. Niki nem rendezett nagyjelenetet. "Fent, amikor beszélgettünk, akkor biztos voltam benne, hogy nem én távozok a hotelből. Amikor Ádám távozott, meggyengültem, és ez a gyengeség Dani mellett is megmaradt. Bármit is tettem, vagy mondtam róla, azért azt szeretném, ha Dani nyerné meg a játékot" - magyarázta.

"Hirtelen feltámadt benne a túlélési ösztön és a játékszellem" - elemezte a kialakult helyzetet Kristóf, Aliz párja, aki szerint nem voltak arra utaló jelek, hogy a vörös lány minden érzelmet félredobva hoz kőkemény, taktikai döntést. Újabb fordulat a szerda esti adásban is elképzelhető, mert a stáb visszahoz volt játékosokat, akikre - a megfelelő rizikó felvállalásával - lecserélhetik jelenlegi párjukat a bennmaradók.

Nézze meg képeinket itt!