Lemarad Charlie Sheen a Törtetőkről

Vágólapra másolva!
Az HBO Törtetők című sorozata megkereste a CBS-től kirúgott Charlie Sheent, hogy szerepeljen a feltörekvő hollywoodi színészek hétköznapi életébe bepillantást engedő szériában, de nem sietett visszajelezni, így lemaradt erről a lehetőségről.
Vágólapra másolva!

Az HBO Törtetők című sorozatának producere, vezetője, Doug Ellin már korábban megkereste a CBS-től kirúgott, számos botrányba keveredő Charlie Sheent, hogy szerepeljen a szériában, de a Két pasi - meg egy kicsi korábbi sztárja nem ugrott a lehetőségre, így a felkérés mára érvényét vesztette, mivel a forgatókönyveket le kell zárni.



A hollywoodi színészek és barátaik, tanácsadóik, ügynökeik életébe bepillantást engedő széria nyolcadik, egyben utolsó évadja július 24-én kezdődik az USA-ban, olyan vendégszereplőkkel, mint Johnny Galecki (Leonard az Agymenők-ben) és Andrew Dice Clay (Ford Fairlane-ként lehet ismerős). Sheen ugyan hezitált, de olyan nevek szerepeltek már a sorozatban, mint Christina Aguilera, Kanye West, Jessica Alba, Scarlett Johansson, James Cameron, Dennis Hopper, Martin Scorsese, Matt Damon vagy Eminem.