Tévé előtt, Alekosz, Szandika és Éden Kristóf után

Vágólapra másolva!
Napi betevő nélkül maradt másfélmillió magyar tévéző, akik fél éven át napi rendszerességgel követték az RTL Klubon a Való Világ 4-et, majd Alekosz párkeresését, a Szerelem a legfölsőbb szinteken-t, és tovább pár százezer, akik az Éden Hotel-t figyelték este a Viasat3-on. Nekik, Alekosz-árváknak, realityfüggőknek ajánlunk néhány olyan valóságshow-t, amelyek - ha nem is szüntetik meg a folyamatos hiányérzetet - valamennyire csökkentik az elvonás okozta fájdalmat.
Vágólapra másolva!

The Real World, New Orleans, Las Vegas, Music Tv

mtv

A magyar Music Tv két szériát is ad egyszerre abból a realityből, amely annak a Big Brother-nek az őse, amelyről Árpa Attila és kollégái lekoppintották 2002-ben a később itthon sokkal sikeresebbé váló Való Világ-ot. A valóságshow rekorder az amerikai MTV-n, műfajt teremtett, 25 évad készült belőle. A New Orleans-i évad 2010-ben ment az USA-ban, a vegasi szezon pedig egészen friss.

-----------------------

Éden Hotel-ismétlés a Viasat6-on

viasat3

Május 30-ától az első résszel kezdve ismétli a Viasat3 testvércsatornája a Kolumbiában forgatott valóságshow-t. Kíváncsi arra, hogy hány nővel folytatott szexuális viszonyt a játék során Krisztián? Újranézné, miért és miképp pofozta meg a szemtelenkedő Kristófot az addig végtelen nyugalmat mímelő Szandra? Elfeledte már, hogy az első héten hány tangás, félmeztelen nő hányt a műsorban a karibi rumtól? A Viasat6-on újraélheti az élményeket.

-----------------------

Vacsoracsata, Reflektor TV

rtl

Bár a valóságshow egyfajta szitokszó lett Magyarországon, az AGB mérései szerint mégiscsak rengeteg tévéző tapadt ezekre a műsorokra - nem véletlen, hogy már keresik is a Való Világ 5 szereplőit. A kétmilliós nézettséggel futott Vacsoracsata is reality volt az RTL Klubon, sokáig ment, az ismétléseket pedig a Reflektor TV-n lehet megcsípni. Május 31-én, kedden a Vacsoracsatá-ban Jáksó László főz, biztosan jobbat, kevesebb elhagyott hajszállal, mint VV Éva.

-----------------------

Hal a tortán, Fem3

tv2

Ez is ismétlés, persze, előbbi sztáros-celebes főzőreality ellenműsora volt a Tv2-n, csak sokkal több botránnyal és műbalhéval. Elfeledte már, hogy milyen folyamatosan tud káromkodni Nagy Feró, néhány pálinka után, hogy miképp rúgta szét a kerti berendezést az ittasan szentségelő Damu Roland? Megnézné, hogyan mászott be a bikinis Szabó Zsófi a jacuzziba, Árpa Attila mellé? A Tv2 testvércsatornája segít a bajban.

-----------------------

Celebrehabilitáción dr. Drew-val, LifeNetwork

Három magyar után egy újra egy amerikai valóságshow, amelynek címéből könnyen kikövetkeztethető, hogy mit is takar: a pasadenai dr. Drew Pinsky próbálja kigyógyítani függőségükből az ismert embereket. Megfordult a több évados realityben American Idol-énekes, színész, pornós, modell. Forgattak a Guns N' Roses volt dobosával, Rod Stewart fiával, Dennis Rodmannel, Tom Sizemore-ral, Brigitte Nielsennel. Fikciónak pedig ott a Csalfa karma.

-----------------------

Menyasszörnyek, Zone Club

Reality házasságra készülő lányokról, akik a nagy nap közeledtével kezdenek megkergülni, egyre több konfliktust vállalnak fel, hogy minden úgy történjen, ahogyan ők szeretnék. Szintén több évadot megélt valóságshow-ról van szó, több magyar csatorna is adta.

-----------------------

A Playboy-villa lányai, VIVA Tv

mtv

Azon tévézőknek lehet pótszer, akik megszokták, hogy minden este az Éden Hotel bikinis nőit nézegessék, amint a medence partján süttetik magukat. "A főszereplő a Playboy lapalapító Hugh Hefner és az ő három szöszi Playboy-nyuszija. A műsor mindent megmutat az életükből, a hétköznapi apróságoktól a fényűző estélyekig, ráadásul tabuk nélkül" - írja róla az ismertető, és ennél több nem is kell, mert fő a látvány, nem a rizsa.

Ajánlat: Modellnek állt VV Anikó - fotó