Már nem kapkodnak Szíj Melinda után

Vágólapra másolva!
Csak havi egy fellépése van a Megasztár-ral ismertté lett előadónak, de nem bánja, hogy a gyermekei mellett maradt, mert sem fizikailag, sem lelkileg nem bírná azt a hajtást, amit például a széria győztese, Tolvai Renáta csinál.
Vágólapra másolva!

A legutóbbi Megasztár egyik emlékezetes karaktere, megosztó személyisége volt Szíj Melinda: sokan rajongtak érte, mások nem értették, mit keres a versenyben egy olyan versenyző, aki nem tud örülni a szavazatoknak, a továbbjutásnak.

Forrás: [origo]

Az énekesnő azonban sokkal több fellépést remélt a show után: 2011 tavaszán már alig hívták koncertre - tudta meg a Bors. "Ha havonta egy felkérést kapok, annak már nagyon örülök. Tudom, ez az én döntésem volt, s egyáltalán nem bánom, hogy a gyermekeim mellett maradtam, hiszen sem fizikailag, sem lelkileg nem bírnám azt a hajtást, amit például Tolvai Reni csinál. Bár azért jól jönne anyagilag, ha most nyáron gyakrabban felléphetnék a közönség előtt. Nincs kijelölt menedzserem, sem sajtósom, így az én szerény szakértelmemmel és jó barátom, Péter segítségével elég nehezen tudok érvényesülni a szakmában. Szükségem lenne egy menedzserre, aki megszervezi a fellépéseimet" - nyilatkozta a lapnak.