Sorozatokkal, telenovellával készül a nyárra a Tv2

Vágólapra másolva!
Visszatérnek a Tv2-re a hawaii zsaruk, lesz új telenovella, Második élet címmel, és számos ismétlés várható.
Vágólapra másolva!

Egyre több nagyobb, költséges, saját gyártású műsor tűnik el a hazai tévékről, nyári pihenőre mennek a stábok, a csatornák pedig előszerettel vesznek elő amerikai sorozatokat: olyan részeket, évadokat, amelyeket még nem adtak le, de előkerül több ismétlés is. A Tv2-n a 15 epizóddal folytatódott a hetvenes évek - Amerikában felettébb kedvelt - rendőrsorozata, a Hawaii Five-0 remake-je. A sorozat kategóriájában idén márciusban nyert a People's Choice Awardon.

Hamarosan véget ér a Tv2 délutáni műsorsávjában a Marina, amelyet június 3-tól a Második élet című telenovella vált 15.20-as kezdéssel. Szintén Tv2-es premier a június 18-tól, szombat kora délutánonként látható Mindig nyár című amerikai vígjátéksorozat a tinisztár, Zac Efron és Jesse McCartney főszereplésével. A történetben Ava Gregory, a harmincas évei közepén járó nő ugyanis divattervezőként dolgozik a világ egyik vezető divatházában, hogy egyszer megvalósíthassa a nagy álmát, azt, hogy saját márkát hozzon létre. Azonban miután szeretett húga és sógora az életét veszti egy autóbalesetben, ráébred, hogy három gyermekükről neki kell mostantól gondoskodnia - áll a leírásban.

Nem csak új részek, de korábbi sorozatok ismétlései is műsorra kerülnek a nyáron: június 6-ától az első évad ismétlésével, hétfőnként 22.20-tól újra látható az NCIS: Los Angeles, keddenként 23:20-tól A médium ötödik, szerdánként a Doktor House negyedik, valamint a Szellemekkel suttogó szintén a negyedik évada.