Drámát ígért az 1500. Jóban Rosszban-epizódra a Tv2

Vágólapra másolva!
A Tv2 szappanoperája június 10-én érkezik el 1500. epizódjához. A csatorna közlése szerint az események drámai fordulatot vesznek.
Vágólapra másolva!

Június 10-én érkezik el 1500. epizódjához a hat éve futó Jóban Rosszban, a csatorna pedig - nem meglepő módon - drámai eseményeket ígér. "Az 1500. epizódban a nyers stílusáról és érzéketlenségéről ismert Konrád szerelmet vall Fanninak, aki azonban rájön, a főnök csak érdekei miatt mutatja kedves oldalát. Margit és Kardos házassága is veszélybe kerül a június 10-i adásban" - áll a leírásban.

tv2

"Nagyon büszke vagyok a Jóban Rosszban stábjára és arra, hogy már az ezerötszázadik epizódot ünnepelhetjük. Hatszáz oldalnyi forgatókönyv születik hétről hétre, a színészek pedig rengeteg jelenetet forgatnak a stúdióban, külső helyszíneken. Érdemes az elkövetkezendő ezerötszáz epizód során is velünk tartani" - nyilatkozta Nagy Tamás, a sorozat producere a Tv2-nek.

tv2

"Másfél milliárd forintos költségvetés, tizenhét igazi színész, szép és új stúdió, ragyogó díszlet: a Fekete-erdő klinika romantikája, az akciódús Vészhelyzet pörgős képi világával, megmerítkezve a 2005-ös magyar valóságában, ármány, cselszövés, intrika és szerelem. Ennyi az ígéret, az orvosok bizakodnak, az intenzíven nincs még senki" - írtuk 2005 január 10-én, amikor indult a show (a cikket itt olvashatja).

tv2

Az [origo] azóta vendégül látta cseten Létay Dórát, Szorcsik Vikit, készített interjút többek közt Szabó Zsófival, Gazdag Tiborral, beszámolt Damu Roland botrányairól, illetve karakterének lecseréléséről, és ott voltunk, amikor Rogán Antallal forgatott a produkció.