A Szomszédok új epizódjait sokan megnéznék

Vágólapra másolva!
Több mint 26 ezer válasz alapján a magyar tévézők a régi, hazai sorozatok közül a Szomszédok folytatásának örülnének leginkább, de az Angyalbőrben is sokakban hagyott szép emléket.
Vágólapra másolva!

Új szereplőkkel folytatják a Dallas-t az USA-ban, három új lánnyal forog a Charlie angyalai remake-jének első évadja, és általában megállapítható, hogy az amerikai sorozatipar egyre többet nyúl vissza a régi kedvencekhez. Csupán egy évadot ért meg a Knight Rider 2008-ban készített folytatása, amelynek középpontjában Michael Knight helyett már fia, Mike Traceur állt, és ugyanígy egy szezonig jutott a Kojak után jó harminc évvel készített remake, a fekete Ving Rhamesszel a főszerepben.

Az [origo] arra volt kíváncsi, hogy a hazai tévézők mely korábbi, magyar szériának újragondolását, folytatását, spinoffját követnék szívesen. Bő 26 ezer szavazat alapján a Szomszédok nyert, 6200-at meghaladó vokssal. A teleregény ismétlései a mai napig erős közönségarányt hoznak az MTV-nek, de a szereplők nagy része már túllépett a történeten, és nem is hiszi, hogy valaha folytatódhat a sorozat. A közelmúltban beszélgettünk Csűrös Karolával, Trokán Péterrel, emlékezett Nemcsák Károly, az első magyar meleg tévés karaktert alakító Bajor Imre és a rendező, Horváth Ádám is.

A hazai tévézők emlékezetében élénken él még az Angyalbőrben, ez végzett a második helyen, bő 4500 vokssal, de közel négyezren biztosan megnéznének egy újraforgatott A Tenkes kapitányá-t, bő háromezren pedig feltámasztanák a Família Kft-t. A mezőny második felében végzett a Kisváros, a Linda, a Kántor, a Keménykalap és krumpliorr, a Bors és a Patika.