Liptai Claudia: Elfárad az ember, elfárad a lelke

Vágólapra másolva!
A Tv2 műsorvezetője úgy érzi, új impulzusokra van szüksége, többet szeretne lányával lenni, ezért hagyja ott a Mokká-t.
Vágólapra másolva!

Liptai Claudia a Jóban Rosszban szappanoperában három éve tűnt fel, szerepét megtartja, azaz Alexa doktornőként marad, de a Mokká-t - amelyet nyolc éve vezet - elhagyja. A váltásról az [origo] június 14-én este már beszámolt, de a műsorvezetőt nem sikerült elérni.

Liptai a Tv2 esti magazinműsorának, az Aktív-nak magyarázta meg döntése okát: "Sok lett. Elfárad az ember, elfárad a lelke, elfárad fizikailag. Muszáj volt elcsendesedni, visszavonulni egy kicsit" - nyilatkozta, hozzátéve, hogy olyan dolgok történtek vele egy év alatt, amelyeken nem volt könnyű túllépnie.

A Mokká-ban a társaságot, a stábot szerette, és mint mondta, a kollegák megdöbbentek, riadtan kérdezgették tőle, hogy mi lesz most. "Egy másik szemszögből nézem a világot. Hónapokig gondolkodtam ezen a döntése, és a lányommal szeretnék több időt tölteni. Lehet, hogy lesz olyan pillanat, amikor hiányozni fog a műsor, de szükségem van arra hogy olyan életet éljek, amilyet eddig nem tudtam, szükségem van új impulzusokra" - tette hozzá.

-------------------------------------------

Ajánlat:

Battlestar Galactica (Új, ingyenes online játék magyar nyelven!)
Ember vagy cylon? Melyik oldalon állsz? Válassz!
Megjelent a Battlestar Galactica (Csillagközi romboló) online játék magyarul az [origo] oldalán:
Lélegzetelállító grafika, izgalmas küldetések, giga-galaktikus élmények! Kattints és csatlakozz!