A Jóban Rosszban került a nézettségi lista élére

Vágólapra másolva!
A teljes lakosságnál a Jóban Rosszban című Tv2-es szappanopera, a kereskedelmi célcsoportban pedig a Titkok könyvtára című film második része lett a legnézettebb műsor az év 24. hetében. A 18 és 49 évesek közt azonban visszavágott a Barátok közt. Heti nézettség.
Vágólapra másolva!

Teljes lakosságnál a 19,5 százalékos Tv2 volt nézettebb az év 24. hetében, mint a 17,6 százalékos RTL Klub, viszont a kereskedelmi célcsoportban utóbbi nyert, egészen kis különbséggel. Az MTV a teljes lakosságnál 7,3 százalékot ért el, és tartja helyét a középmezőny élén a Cool, a Viasat3 és a Film+.

Az elmúlt hétre már nem maradt nagyobb, kereskedelmi tévés show, csak az Esti Showder utolsó adása - a másfél-kétmilliós számokat szállító tehetségkutatók és valóságshow-k már véget értek. A teljes lakosságnál a Jóban Rosszban került a lista élére (június 14-én egy epizódját 1,42 millió magyar tévéző figyelte), másodiknak egy Barátok közt-epizód, harmadiknak pedig a Titkok könyvtára 2. ért be. Fábry egymillió 277 ezer követőtől búcsúzott el az őszi visszatérésig, a legnézettebb heti sorozat a Castle lett, a délutáni sávban pedig erősebb a Tv2-es Seherezádé, mint a másik török sorozat, az Ezel. Az MTV ezúttal csak egy műsorral került fel a 30-as toplistára.

Top 30, teljes lakosság

agb

Minden műsor a legnézettebb részével szerepel
Forrás: AGN Nielsen

A 18-49 éves kor közti tévézőknél a Titkok könyvtára című film 2. része volt a legnézettebb műsor, utána a Barátok közt, majd a Harry Potter és az azkabani fogoly jön a listán. A reklámozók által kedvelt célcsoportban is jól teljesített a Castle című krimi az RTL-en, a Madagaszkár című animációs film a Tv2-n, de kimagasló közönségarányt - mint amilyet a Való Világ és a Csillag születik szállított rendre pár hónappal korábban - ezúttal egy műsor sem ért el.