38 ezren jelentkeztek az augusztusban induló Való Világ 5-re

Vágólapra másolva!
Ezúttal nem vár novemberig az RTL Klub, már a nyár végén elindítja valóságshow-jának ötödik szezonját, annak ellenére, hogy a médiahatóságnál 232 millió forint bírságnál tart a Való Világ negyedik szériája.
Vágólapra másolva!

Már augusztusban elindítja a VV5-öt az RTL Klub, nem vár novemberig, mint tette azt 2010 őszén a negyedik szezonnal. Kolosi Péter az [origo]-nak elmondta, hogy 38 ezer jelentkező volt az ötödik évadra, ennyien még nem akartak bekerülni semmilyen RTL-es műsorba.

A Való Világ negyedik szériája eddig 232 millió forint bírságot szedett össze a médiahatóságnál, de ettől függetlenül hisz az RTL a realityben. "Megértettük a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság határozatát, meg is támadtuk a bíróságon, de semmi olyan nem lesz a műsorban, ami nem való képernyőre a kora esti műsorsávban. Olyan valóságshow-t adunk, ami megfelel a médiatörvénynek" - válaszolta kérdésünkre Kolosi.

Stohl Andrásra nem számít a reality. "Nem tervezünk műsorvezető-váltást, marad Lilu és Sebestyén Balázs. Stohl Andrással még nem számolunk, ő maga mondta, hogy amíg le nem zárul a pere, nem szeretne tévéműsort vezetni" - mondta erről a programigazgató.

Fotó: Mudra László [origo]

A felhívó szpotokban úgy tűnt, hogy szeretne több párost a csatorna, még olyan felszólítás is elhangzott, hogy "hozd magaddal az anyósodat is". A stáb szerint a párosok (Gina és Kristóf, mint házaspár, illetve Gigi és Béci, testvérek, a képen balra) jól működtek a műsorban, így örömmel vették, hogy sokan párban jelentkeztek az ötödik évadra.