A nap sorozatképe: egy szőke, két barna

Vágólapra másolva!
Naponta egy képet mutatunk a közelmúltban látott vagy mostanában képernyőre kerülő tévésorozatokból. Olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban és tévés, sorozatos ajándékokat, posztereket, pólókat nyerjenek.
Vágólapra másolva!

A sorozat, amelyből a képet bemutatjuk, egy igazi fantasy, és egészen friss: 2011 áprilisában láthatták először az amerikai és a magyar nézők. Az első évad nézettsége folyamatosan nőtt, jön a második szezon, és már a hazai sorozatrajongók közt is sokan tudják, hol van Deres, kik alkotják a Stark-házat, kik a Lannisterek. Melyik ez a széria?

Forrás: [origo]

A megfejtést erre az e-mail címre kérjük, "A nap sorozatképe" címen. A helyes megfejtést beküldők közt ajándékokat (többek közt CSI: A helyszínelők-plakátokat, True Blood-pólót, Trónok harca-könyvet, férfi és női Doktor House-pólókat, Trónok harca-plakátot, bögréket, Poirot-posztereket) sorsolunk ki. Sorsolás a heti megfejtők között minden hétfőn lesz. A játékban az [origo] dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.

Az ajándékokat az HBO, a Viasat3, a LifeNetwork, az AXN, a Tv2 és a Story4 ajánlotta fel.