A nap sorozatképe: itt rendelt Klaus és Udo Brinkmann

2011.07.01. 19:21

Naponta egy képet mutatunk a közelmúltban látott vagy mostanában képernyőre kerülő tévésorozatokból. Olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban, és tévés, sorozatos ajándékokat, posztereket, pólókat nyerjenek.

A keresett sorozat, amely történetének egy része ebben az épületben zajlott, a nyolcvanas években ment Németországban, és nem nagy késéssel itthon is. Népszerű volt egy olyan korban, a rendszerváltás környékén, mikor nem nyolcvan-száz, hanem csak három-négy sorozat volt látható hetente a magyar tévékben, amikor az SZTK-k romantikus lepukkantsága után megkapóan elegánsnak, furcsán vonzónak tűnt a szinte mindig napsütötte kórház, ahol Elke, Christa, Udo és Klaus keveredtek kalandokba. Melyik ez a széria?

Forrás: [origo]

A megfejtést erre az e-mail címre kérjük, "A nap sorozatképe" címen. A helyes megfejtést beküldők között ajándékokat (többek közt CSI: A helyszínelők-plakátokat, True Blood-pólót, Trónok harca-könyvet, férfi és női Doktor House-pólókat, Trónok harca-plakátot, bögréket, Poirot-posztereket, Hősök-képregényt, NCIS-sapkát) sorsolunk ki. A következő sorsolás a heti megfejtők közt július 8-án lesz. A játékban az [origo] dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.

Az ajándékokat az HBO, a Viasat3, a LifeNetwork, az AXN, a Tv2 és a Story4 ajánlotta fel.