Több szinglit akar az RTL Klub a Való Világ 5-be

Vágólapra másolva!
Noha a nézettségi adatok szerint sokan jól szórakoztak a VV4 alatt a kinti barátnője után nyüszítő Gombi lelki nyomorán, a stáb nem bánná, ha a Való Világ 5-be több szingli kerülne be: a valóságshow szempontjából sokkal hasznosabb egy hosszúra nyúló Gigi-Jerzy kapcsolat, mint egy bánatos, levert villalakó, aki benn rájött, hogy nem tud a szerelme nélkül élni.
Vágólapra másolva!

A Való Világ ötödik szériájának szereplőválogatása elkezdődött (képeket itt talál), a stáb pedig főképp olyan karaktereket keres, akik megfelelően extrovertáltak, elég nagy egóval bírnak, nagyon vágynak a nyereményre - és főképp szinglik. A komoly párkapcsolat nélkül élők könnyebben találhatnak maguknak párt a reality speciális közegében - vélik a produkció vezetői: az elzárt épületben minden jó szónak és érintésnek nagyobb az értéke, mint kinn. "Pszichésen más állapotba kerülnek a bentiek, és erről kevés szó esik. Kinn mindenki olyanokkal veszi magát körbe, akiket szeret, akikben megbízik, benn viszont hónapokig egy szobában kell aludni olyan emberekkel, akikről nem tudja, mely pillanatban fordulnak ellene" - vélte Rubin Kristóf.

A kreatív főszerkesztő az [origo]-nak elmondta, hogy bár műsorszerkesztési szempontból megvolt a helye Gombi keserves gyötrődésének, a kinti barátnője utáni sóhajtozásoknak, a tévézők átélhették Olivér párja megbántása miatt érzett belső vívódását, mégis jobb szeretnék, ha több szingli kerülne be a VV5-be. A Gigi és Jerzy közti, hullámvölgyekkel és kisseb csúcsokkal tarkított kapcsolatából az RTL Klub tudott készíteni egy több hónapon át tartó napi szappanoperát, ami a telenovellák régi nézőit is kielégítette - a stáb pedig azon lesz, hogy az ötödik szériába olyanok kerüljenek be, akik nyitottak a másik nem felé, és nem nézik naphosszat könnyes szemmel a kint hagyott párról készült, egyre gyűröttebb fotót.

Forrás: [origo] Hajdú D. András

Hiába jó karakter valaki a castingon, ha hűséges párkapcsolatban él, akkor esélyesebb nála egy olyan, aki nem elkötelezett senki irányába. Ugyanakkor párban is van esély bejutni, testvérek, házaspárok az idén is esélyesek a beszavazóshow-ra, ezek kapcsolata eleve sok témát adhat a lapoknak. "Ennél is fontosabb, hogy ne olyanok kerüljenek be, akik azzal fenyegetőznek, hogy kimennek a villából, hanem végig akarják vinni a műsort, és eltökéltek abban, hogy megnyerjék a fődíjat. Taktikázó, számító, játékos karaktereket keresünk, akik tudatosan építik fel a játékukat, és a győzelem érdekében alakítják és bontják fel a szövetségeiket" - tette hozzá a kreatív főszerkesztő.