A nap sorozatképe: amitől a kertvárosi asszonyok bevadulnak

Vágólapra másolva!
Naponta egy képet mutatunk a közelmúltban látott vagy mostanában képernyőre kerülő tévésorozatokból. Olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban, és tévés, sorozatos ajándékokat, posztereket, pólókat nyerjenek.
Vágólapra másolva!

A sorozat, amelyből képet mutatunk, 2004-ben indult, a rajt után a kritikusok és a nézők is imádták - holott valahol csak csak egy ügyesen forgatott, ötletes, sok pénzből készült szappanoperáról van szó, ahol minden mosolygós, jómódú kertvárosi nőnek van valami szennyes titka - és jó, ha csak egy. Melyik szériáról van szó?

Forrás: [origo]

A megfejtést erre az e-mail címre kérjük, "A nap sorozatképe" megjelöléssel. A helyes megfejtést beküldők között ajándékokat (többek közt CSI: A helyszínelők-plakátokat, True Blood-pólót, Trónok harca-könyvet, férfi és női Doktor House-pólókat, Trónok harca-plakátot, bögréket, Poirot-posztereket, Hősök-képregényt, NCIS-sapkát) sorsolunk ki.

A következő sorsolás a heti megfejtők közt július 8-án lesz. A játékban az [origo] dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt. Játékunk első szakaszának nyertesei Horváth Tímea, Virágh Előd és Molnár Andrea Tímea, őket e-mailben értesítettük.

Az ajándékokat az HBO, a Viasat3, a LifeNetwork, az AXN, a Tv2 és a Story4 ajánlotta fel.