Mark Hamill tévésorozatban gonoszkodik

Vágólapra másolva!
A Luke Skywalker karakterével ismertté lett Mark Hamill az itthon is látott Chuck című sorozatban kapott szerepet. Csak akkor olvasson tovább, ha nem bánja, hogy előre megtud információkat az utolsó évadról!
Vágólapra másolva!

Mark Hamill is szerepel a Chuck utolsó évadjában - jelentette be a sorozat producere, Chris Fedak a Comic Con nevű rendezvényen. A Csillagok háború-jával ismertté lett színész, aki a kulcsfigura Luke Skywalkert alakította, ezúttal nem egy moralizáló, igazságos jedit, hanem gonosz alakot kapott, már az ötödik évad elején feltűnik, majd később többször is bekavar, más, ellenséges figurák mellett. A producer Linda Hamiltont (aki Sarah Connor volt a Terminátor-ban) is szeretné újra a sorozatban látni.

Fedak szerint kemény lesz az utolsó évad, és valószínűleg valamely főszereplő nem is éli meg a végét. A producer - aki a sorozatot egy folyamatos kalandnak éli meg - nem zárta ki a lehetőséget, hogy a Chuck hívei valamilyen formában folytatást kapjanak a jövőben, így akár spinoff is készülhet.