A nap sorozatképe: egy kegyetlen nő a jövőből

Vágólapra másolva!
Naponta egy képet mutatunk a közelmúltban látott vagy mostanában képernyőre kerülő tévésorozatokból. Olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban, és tévés, sorozatos ajándékokat, posztereket, pólókat nyerjenek.
Vágólapra másolva!

A tévésorozat, melyből a kép van, 58 évvel a Csillagközi romboló eseményei előtt játszódik, egy elképzelt jövőben, ahol az emberek legnagyobb ellenfelei épp az általuk létrehozott, egyszerű fémdoboznál lényegesen összetettebb, alakváltásra is képes robotok. Az amerikai Syfy csatorna 2010 elején mutatta be, nálunk bő egy évet kellett vári rá. Melyik ez a széria?



A megfejtést erre az e-mail címre kérjük, "A nap sorozatképe" megjelöléssel. A helyes megfejtést beküldők között ajándékokat (többek közt CSI: A helyszínelők-plakátokat, True Blood-pólót, Trónok harca-könyvet, férfi és női Doktor House-pólókat, Trónok harca-plakátot, bögréket, Poirot-posztereket, Hősök-képregényt, NCIS-sapkát, Caprica-bögrét, pólót) sorsolunk ki.

Jelenleg a harmadik forduló zajlik, a következő sorsolás a heti megfejtők közt augusztus 2-án lesz. A játékban az [origo] dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.

Az ajándékokat az HBO, a Viasat3, a LifeNetwork, az AXN, a Tv2 és a Story4 ajánlotta fel.