Visszahozzák Charlie Harper volt nőit a Két pasi - meg egy kicsibe

Vágólapra másolva!
Hamarosan kezdődnek a Két pasi - meg egy kicsi forgatásai: Charlie Harper nem lesz többet, de volt barátnői feltűnnek a folytatásban is. Csak akkor olvasson tovább, ha nem bánja, hogy kiderül pár részlet még le sem forgatott epizódokból!
Vágólapra másolva!

Charlie Sheen kirúgása és Ashton Kutcher leigazolása után nagy titokban készül a Két pasi - meg egy kicsi a kilencedik évadra. A Deadline.com szerint a stáb is csak két nappal a forgatás előtt kapja meg az első rész forgatókönyvét, hogy az idő előtt ki ne szivárogjon. A lap értesülései szerint számos jelenetet nézők nélkül vesznek fel (ugyanakkor marad olyan is, amit közönség is láthat), de hiába a titoktartási nyilatkozatok, a premier előtt várhatóan a későbbiekben több információ kerül ki a Twitterre, a közösségi oldalakra.

Egy stábtag szerint eladó lesz a ház, ahol Charlie Harper, Alan (Jon Cryer) és Jake (Angus T. Jones) élt eddig, és mivel a sztoriban egy malibui, drága ingatlanról van szó, amelynek szomszédságában az Aerosmith énekese, Steven Tyler él, ez azt jelentheti, hogy sztárvendégek egész sora tűnhet fel esetleges vevőként.

cbs

Tartja magát a pletyka, hogy a megbántott producer, Chuck Lorre kinyírja Charlie karakterét. Mivel az új évad első részére állítólag visszatér Sheen karakterének több volt barátnője, elképzelhető, hogy temetéssel nyit a kilencedik szezon.