Egy websorozathoz találták ki Johnny Gold figuráját

Vágólapra másolva!
Websorozat készül Johnny Goldról, az alkotók pedig azt is bevallották, hogy a leopárdmintás alsónadrágban fellépő énekest direkt ehhez a produkcióhoz teremtették meg. 
Vágólapra másolva!

Huszonnégy részes websorozat készül Johnny Gold - A magyar celeb címmel, melynek első nyolc epizódja már meg is nézhető a produkció honlapján. A történet középpontjában az énekelni egyáltalán nem tudó énekes, Johnny Gold áll, aki menedzsere, Olivér segítségével mégis sztárrá tud válni. Olivért a Dobogó kövek-et készítő Martin Csaba játssza, ő áll az egész websorozat mögött.


Johnny Gold figuráját direkt a produkcióhoz alkotta meg, a leopárdmintás alsónadrágban pózoló, kigyúrt énekes szándékosan béna klipjei és fellépései csak egy rendhagyó reklámkampány részei voltak. Martin ezzel a magyar szórakoztatóiparnak kívánt görbe tükröt tartani, ennek megfelelően websorozata is meglehetősen szatirikus hangvételű.

"Az eredetileg kilencedik résznek szánt Minden jó velem klip előre kiszivárogtatása a társproducer, Czupi Kála ötlete volt, és mivel amúgy is minél hitelesebben szeretném ábrázolni a magyar szórakoztatóipart és az emberek reakcióit, kapóra jött ez a kis szívatás, a vele járó hírverés meg a valós kommentek miatt" - nyilatkozta Martin a produkció honlapján.