Visszatér a Jóban Rosszban, három karakter is életveszélyben

Vágólapra másolva!
Újra képernyőn a nyári szünet után a Tv2 szappanoperája. Mivel a leállás előtti utolsó rész zárójelenetében egy merénylő golyója várhatóan három szereplő közül fog eltalálni valakit, arra voltunk kíváncsiak, mihez kezdenének a színészek, ha kiírnák őket a Jóban Rosszban-ból: megkerestük Szabó Zsófit, Gazdag Tibort és Száraz Dénest.
Vágólapra másolva!

A Jóban Rosszban 2010-2011-es évadja a nyár közepén egy merénylettel ért véget, az augusztus 22-i visszatérés során pedig alighanem választ kap a tévéző arra, hogy mely karaktert találja el a golyó. Az [origo] arra volt kíváncsi, hogy mihez kezdene a három színész, ha figurája halála miatt kiírnák őket a szappanoperából.

Gazdag Tibor kérdésünkre elmondta, hogy nehezen tudja magát elképzelni színészet nélkül: "Nekem ez a szakmám, színművészeti főiskolát végeztem, így maradnék a pályán. A sorozattal sokat dolgozom, így csak egy-egy bemutatóm van egy évadban - ha nem forgatnék, nyilván több lenne. Ha nem lehetnék színész, akkor nem feltétlenül értelmiségi pályát keresnék, szívesen kipróbálnék kétkezi munkát, érdekel a famunkálás, az ácsmesterség."

Száraz Dénes az [origo]-nak elmondta, hogy színész maradna. "Az Új Színházban játszom, ott nincs is igazán választásom, azt csinálom, azt a szerepet viszem, amit rám osztanak. A Jóban Rosszban csapata azonban szerencsére alkalmazkodik, a beosztásnál figyelembe veszik, mikor van színházi munkám. Én már 15 évesen kitaláltam, hogy színész leszek, de ha nem lehetnék, akkor országúti kerékpáros lennék, gimnáziumban is azt csináltam, és nagyon szerettem" - mesélte.

Szabó Zsófi (a képen) hallani sem akart arról, hogy kiírják a sorozatból: "Először is szólnék a producernek, hogy régi karakterem ikertestvéreként vagy szellemként visszatérhessek! De a viccet félretéve, ennek a munkának is egyszer vége lesz - remélem, minél később. A színházi munkáimból többet vállalnék, most csak egy darabban játszom, a Francianégyes című vígjátékkal járjuk az országot. Ez egy könnyed limonádé, de sikeres, szeretik a nézők. Ha nem lehetnék színpadon, nem forgathatnék, akkor több időt töltenék lovaglással, lovas sporttal. Tanítanék, díjugratóként versenyeznék."