Megvan a Tv2 őszi szlogenje

Vágólapra másolva!
A megújuló képernyős arculati elemek mellett új a szlogen is: "Élmény a négyzeten". Indult egy websorozat, folytatódik a Totalcar és nagyban függ a Tv2 ősze a napi reality sikerétől.
Vágólapra másolva!

Sajtótájékoztatón beszélt Simon Zsolt vezérigazgató és Kiss Péter programigazgató a Tv2 őszéről: megújuló képernyős arculati elemek mellett reményeik szerint az új szlogen határozza meg a csatorna következő hónapjait. Előbbi elmondta, hogy céljuk, hogy a Tv2-t magabiztos és sikeres márkaként pozicionálják mind a nézők, mind a hirdetők felé. "Ennek egyik szimbolikus eleme, hogy a Tv2 márkanevet pozitív jelentéssel kívánjuk társítani ezentúl, így lett az új Tv2-szlogen 2011 őszétől: Élmény a négyzeten" - tette hozzá.

A Tények ősszel hosszú műsoridővel folytatódik, ugyanúgy, ahogy az azt követő Aktív is, a Jóban Rosszban pedig ismét dupla részekkel lesz képernyőn. 2011 őszén megint lesz Totalcar. Szeptember 1-jén A Katedrális című négyrészes történelmi kalandfilmet már 16:9-es képarányban láthatják a nézők, ahogy a szeptember 16-án induló napi reality-t, az ÖsszeEsküvők-et is.

Főképp fiataloknak szól a Tv2 internetes oldalán indított Gimi című websorozat. A Tv2 tervei közt szerepel élő streamen adni az ÖsszeEsküvők-rezidencia mindennapjait.