A nap sorozatképe: így bukod el minden pénzed!

Vágólapra másolva!
Naponta egy képet mutatunk a közelmúltban látott vagy mostanában képernyőre kerülő tévésorozatokból. Olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban, és tévés, sorozatos ajándékokat, posztereket, pólókat nyerjenek.
Vágólapra másolva!

A forgatókönyvet az Emmy-díjas Terence Winter írta, aki a Maffiózók című sorozatban is dolgozott, a pilot epizódot pedig az Oscar-díjas Martin Scorsese rendezte. A sorozat Atlantic Cityben játszódik, a szesztilalom hajnalán. A premier utáni első kritikák agyondicsérték az első részt, kiemelve Steve Buscemi teljesítményét: a Philadelphia Inquirer című lap egyenesen a "televíziózás csúcsaként" emlegette. Melyik széria ez?



A megfejtést erre az e-mail címre kérjük, "A nap sorozatképe" megjelöléssel. A helyes megfejtést beküldők között sorozatos ajándékokat (dedikált könyvet, pólót, posztert) sorsolunk ki.

Jelenleg a negyedik forduló zajlik, a következő sorsolás a megfejtők között szeptember 12-én lesz. A nyertesek neve másnap olvasható lesz a tévérovatban, a sorsolásban szerencséseket az [origo] e-mailben is értesíti. A játékban az [origo] dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.

Az ajándékokat a Viasat3, a Tv2, az HBO és az RTL Klub ajánlotta fel.