Fojtogatás miatt letartóztatták az NCIS egyik szereplőjét

NCIS David Dayan Fisher
Vágólapra másolva!
Az NCIS visszatérő szereplőjét, a Trent Kortot játszó David Dayan Fishert testi sértés miatt vitték be a rendőrök, miután az egyik szomszédját fojtogatta.
Vágólapra másolva!

David Dayan Fisherre egyik szomszédja hívta ki a rendőrséget, miután szóváltásba keveredtek, és a színész elkezdte fojtogatni a férfit - írja a TMZ. Fisher állítólag azért támadt neki a szomszédjának, mert zavarta, hogy az az udvaron teregeti ki a frissen mosott törülközőit. A helyszínre érkező rendőrök letartóztatták a színészt, és 50 ezer dolláros óvadékot állapítottak meg - a megtámadt férfit kórházba kellett szállítani.

Forrás: CBS

Az NCIS-ben a főszereplővel, Mark Harmonnal

Fisher az NCIS-ben a CIA-nak dolgozó Trent Kortot játssza, aki általában a saját elgondolása szerint - a szabályzatot kevéssé követve - akarja megoldani az ügyeket: figurája 2006-ban jelent meg először a sorozatban, azóta tizenkét epizódban és az NCIS: Los Angeles egyik részében láthatták a nézők. A színész a 24 három epizódjában is feltűnt, és olyan szériákban vendégszerepelt, mint a Bűbájos boszorkák, a Gyilkos számok, a Csillagkapu: Atlantisz vagy A médium.