Ismerős arcok a tévés őszben

Vágólapra másolva!
Számos régi, ismert színész kezd új sorozatban a 2011-2012-es tévés szezonban. A főszereplők közt találjuk a 24, A nevem Earl, a Tiszta szívvel foci, a Törtetők, a Kés/Alatt, a Buffy, az Így jártam anyátokkal korábbi kedvenceit is. Mivel az amerikai sorozatok kétharmada csupán egy évadot él meg, könnyen lehet, hogy jövőre már új szériával próbálkoznak.
Vágólapra másolva!

Minka Kelly

A Friday Night Lights, az itthon is látott Tiszta szívvel foci szereplője a Charlie angyalai-ban tér vissza a képernyőkre. Az USA-ban az ABC adja, itthon a Tv2 vetíti majd, és minden esély megvan arra, hogy jó hazai nézettsége legyen (legalábbis az első egy-két résznek), mert egy kultikus sorozat feltámasztásáról van szó, persze modern felfogásban, új sztorikkal, látványelemekkel.

---------------------

Christina Applegate

nbc

Az Up All Night-ban szerepel 2011-ben: családi komédia lesz, gyereket nevelő házaspárról, ahol az apuka otthon van a babával, az anyuka pedig egy talkshow producere. Applegate sorozatokban, tévéreklámokban, klipben, filmben is szerepelt, de a legtöbben Kelly Bundyként emlékeznek rá, az Egy rém rendes család-ból.

---------------------

Kevin Dillon

A Törtetők nézői derültek kalandjain nyolc éven át, most a CBS-en, a How to be a Gentleman című sorozatban bizonyít. A sorozat egy kissé merev rovatvezetőről szól, aki személyi trénerként felfogadja Dillon karakterét, hogy életmód-tanácsokkal lássa el. A sorozat John Bridges, azonos című könyvére épül.

---------------------

Mary Lynn Rajskub

Őt az elmúlt évtized legjobbnak tartott akciósorozata, a 24 nézői ismerhették leginkább, a számítógépével összenőtt, sokat fintorgó Chloeként. A széria hívei felháborodtak, amikor felröppent, hogy kinyírják a karaktert a 4. évadban, így maradt. A 24-nek azonban vége, így ő is Dillon sorozatában kapott szerepet.

---------------------

Jaime Pressly

Forrás: [origo]

Komédiában szerepelt sokat, az itthon is vetített A nevem Earl-ben ő alakította a főszereplő volt feleségét, a tűzrőlpattant, közönséges Joy Turnert. Az amerikai színésznő-modell ezúttal az I Hate My Teenage Daughter-ben, egy szituációs komédiában lesz látható, főszereplőként. A sorozat két anyáról és lányaikról szól, a családi hétköznapok adják a humor forrását.

---------------------

Michael Emerson

Ben Linust alakította a Lost-ban, sok évadon át, 2011 őszén pedig egy újabb drámai sorozatban, egy krimiben tér vissza a képernyőre. A Person of Interest-ben egy volt CIA-ügynök és egy tudós összefog, hogy meggátoljon bűncselekményeket, mielőtt azok valóban bekövetkeznének.

---------------------

David Krumholtz

Főképp a Gyilkos számok-ból lehet ismerős a magyar tévézőknek. A sorozat 2005 és 2010 közt futott, a New York-i születésű színész (akinek édesanyja magyar volt, és 1956-ban hagyta el az országot) az ősszel a The Playboy Club-ban tér vissza. A sorozat a hatvanas évek Chicagójába viszi a nézőt, a főszereplők a klub vezetői, a vendégek és persze a lányok.

---------------------

Sarah Michelle Gellar

Leginkább a Golden Globe-ra is jelölt Buffy, a vámpírok réme című szériából vagy a Tudom, mit tettél tavaly nyáron-ból ismert. A színésznő, aki épp két éve kislányt szült, 2011 őszén is szerepel sorozatban, a Ringer-ben, amelyben egyszerre két nőt, azaz egy ikerpárost alakít.

---------------------

Rachel Bilson

cw

A színésznőt a Jóbarátok utáni éra egyik legjobb szituációs komédiája, az Így jártam anyátokkal kedvelői ismerhetik, de szerepelt a Chuck-ban is. Bilson ezúttal a Hart of Dixie című CW-re készülő sorozattal lesz képernyőn, amely egy New York-i orvosnőről szól, aki leköltözik Délre.

---------------------

Dylan Walsh

FX

A CBS új sorozatában, az Unforgettable-ben kapott munkát 2011 őszére. A színész Poppy Montgomery karakterének kollégáját, volt barátját alakítja a szériában, korábban pedig a Kés/Alatt hívei láthatták sokat, hiszen a két főszereplő közül ő volt az egyik, övé volt Sean McNamara szerepe.