Jakupcsek, Csiszár, Bagi és Nacsa is az MTV-n folytatja

Vágólapra másolva!
Októberben új műsorstruktúrával folytatja az MTV: új műsort kapott a csatornán Jakupcsek Gabriella, Csiszár Jenő, átigazolt a Bagi-Nacsa humoristapáros, D. Tóth Kriszta pedig stílust vált és tévéshow-val lesz képernyőn.
Vágólapra másolva!

Megújul az MTV kínálata októbertől. Magyarország, szeretlek címen vasárnap esténként tudásalapú vetélkedő kerül a képernyőre, Szente Vajk (a képen balról) műsorvezetésével: ebben Jakupcsek Gabriella (a képen jobbról) és Csiszár Jenő lesznek a csapatkapitányok, maguk mellé pedig ismert embereket kapnak. A csapatokat két, egyenként százfős szurkolócsapat buzdítja.

DTK - D. Tóth Kriszta Show címen indít talkshow-t a volt híradós, az egykori brüsszeli tudósító. D. Tóth magyar és külföldi sztárvendégeket, tehetséges embereket, "nem gatyaletolós humort" ígér.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Gundel Takács Gáborral vetélkedő indul október elején, erről bővebben már írtunk, a magyar címe Maradj talpon! lesz. Ez minden hétköznap hattól hétig lesz képernyőn, utána jön napi fél órában a Pont, amelyet Novodomszky Éva és M. Kiss Csaba vezet. Utóbbi nem csak képernyőn lesz, főszerkesztője is a riportműsornak.

Péntek esténként Mindenből 1 van címen improvizációs komédia lesz az MTV képernyőjén, előtte pedig a Poén Péntek című blokkal próbál szórakoztatni az MTV. Ebben régi, archív anyagok mellett látható lesz a Bagi-Nacsa páros Szálka című műsora, és visszatér a L'art Pour L'art társulat is, új adásokkal.