A nap sorozatképe: ebbe a kádba nem feküdnénk be

Vágólapra másolva!
Naponta egy képet mutatunk a közelmúltban látott vagy mostanában képernyőre kerülő tévésorozatokból. Olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban és tévés, sorozatos ajándékokat, posztereket, pólókat nyerjenek.
Vágólapra másolva!

Három, húszas éveiben járó lakótárs (akik közt vámpír is akad) számára nem könnyű, de nem is unalmas az élet. A romantikus, néha félelmetes, borzongató természetfeletti sorozatból megtudható, hogy mit jelenthet az emberi lét ezeknek a különleges kívülállóknak. A sikeres BBC-sorozat amerikai adaptációját alig pár héttel az eredeti premier után mutatták be itthon. Mi a címe?

axn

A megfejtést erre az e-mail-címre kérjük, "A nap sorozatképe" megjelöléssel. A helyes megfejtést beküldők között sorozatos ajándékokat (könyvet, pólót, posztert) sorsolunk ki.

Jelenleg az ötödik forduló zajlik, a következő sorsolás a megfejtők között október 4-én, kedden lesz. A nyertesek neve másnap olvasható lesz a tévérovatban, a sorsolásban szerencséseket az [origo] e-mailben is értesíti. A játékban az [origo] dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.

Az ajándékokat a LifeNetwork, a Viasat3, az HBO, az AXN és az RTL Klub ajánlotta fel.