Festőművésznő és arab vállalkozó is menne a VV5-villába

Vágólapra másolva!
Október 6-án este a nézőktől legkevesebb rokonszenvvoksot kapó két játékos kiesik a Való Világ-ból, helyükre azonban menten beköltözik egy fiú és egy lány, a "feltörekvők" és a "karrieristák" kategóriák mezőnyéből. Nézze meg, kik ők!
Vágólapra másolva!

Hajnal

rtl

Vegetáriánus festőművész és szinkronszínész, van tetoválása, mint jóformán minden Való Világ-szereplőnek. Gyerekére és művészetére a legbüszkébb, a VV5-tel célja, hogy némi reklámot csapjon magának.

------------------

Eszter

rtl

Ügyvédnő, akinek elege van abból, hogy mindig meg kell felelnie valakinek. "Viharra és őrültségre vágyom" - vallja adatlapján az Ördög Nóra által a Facebookon is támogatott nő.

------------------

Susi

rtl

Wellnessben utazik, terapeuta, szervező. 18 évesen egy bőrönddel kiköltözött Németországba - szüleinek akkor azt hazudta, hogy csak a Balatonra megy.

------------------

Shadi

rtl

Szemben az előbbi három nővel neki nincs tetoválása. Munkájáról csak annyit árul el, hogy vállalkozó, a győzelemért pedig nem adná fel az értékrendjét. A labda- és küzdősportokban otthon van, híd szeretne lenni arabok és magyarok között.

------------------

Andris

rtl

Egy Bandi már van benn a villában, így ő Andris néven indul. DJ és tanuló, thaibokszban jeleskedett korábban, de élete legőrültebb cselekedeteként mindössze egy hóban történő pucér rohangálást tud megnevezni.

------------------

Dako

rtl

Nem árulja el, mivel foglalkozik, de ha bekerül, katartikus élményeket és szerelmi drámákat ígér. Hangos, nagyszájú, balhés karakterként definiálja önmagát.