Közeleg a vége: Született feleségek, Chuck, Tuti gimi és társaik

Vágólapra másolva!
A közelgő, itthon 2011 novemberében képernyőre kerülő új Charlie angyalai-sorozat igen rosszul áll az USA-ban, könnyen lehet, hogy heteken belül véget is ér. A Született feleségek-ből ez már az utolsó évad, Chuck sem sokáig fut, és A főnök is búcsúzik. Korántsem teljes összeállításunkban a már lelőtt, vagy a vége felé közeledő amerikai gyártású sorozatokat gyűjtöttük össze.
Vágólapra másolva!

Tuti gimi

cw
cw

A kilencedik évad 13 utolsó részét követően nem lesz folytatás, de ezek az USA-ban is csak 2012-ben kerülnek képernyőre, így a jelentős csúszásban lévő hazai tévézőknek még van két évük felkészülni a végére.

------------------

Chuck

Többször felmerült már korábban, hogy bajban van az itthon is látható sorozat, nem megfelelő a nézettség. Jelen állás szerint az NBC ötödik évadot adott neki, 13 epizóddal, és egyben lehetőséget, hogy szépen zárja le a stáb a történetet.

------------------

Totál szívás

Az RTL Klubon megy éjszakánként, hároméves lemaradásban van az, aki a magyar tévén nézi. 212-ben vagy 2013-ban lesz vége a sorozatnak az USA-ban, 16 rész van még hátra.

------------------

Született feleségek

abc
abc

Mielőtt saját maga paródiája lenne, és vészesen csökkenne a nézettség az USA-ban, 2012-ben befejezik az itthon a TV2-n látható sikersorozatot.

------------------

A főnök

A főszereplő, Kyra Sedgwickúgy döntött, hogy a hetedik lesz az utolsó évad, de héhány szereplő megmaradhat, vihet tovább egy Major Crimes című spinoffot. Itthon az RTL Klubon ment.

------------------

Eureka

A tvseriesfinale.com szerint túl drága volt ahhoz képest, milyen nézettséggel ment, így az ötödik, egyben utolsó évad 2012-ben megy majd le az USA-ban. A Syfy egy extra epizóddal megtoldotta a végét, hogy a legtöbb szálat megnyugtatóan le lehessen zárni.

------------------

Charlie angyalai

abc
abc

A remake-et, vagyis alaposan újragondolt sorozatot az AXN vetíti itthon elsőként, de könnyen lehet, hogy nem sokáig, mert a hetvenes évek klasszikusának nevét felhasználó új, csajos, verekedős sorozat gyenge nézettséggel nyitott, amely tovább esett a második, majd a harmadik részre. Heteken belül elkaszálhatják.

------------------

Skins

A brit verziót adja a magyar Music TV, de aki az amerikaira kíváncsi, nem számíthat hosszú vizuális élvezetre, ugyanis konzervatív szülői csoportok támadták a szériát, ennek következtében hirdetők is kivonultak mögüle, így egy évad készült csak.

------------------

Camelot

starz
starz

Nem lesz folytatás, a Starz nem adja tovább. Állítólag Joseph Fiennes, Jamie Campbell Bower és Eva Green közt is voltak konfliktusok korábban, és a számok sem voltak megfelelőek.

------------------

Free Agents

Frank Azaria komédiasorozata nem lesz a 2011-2012-es évad sikerszériája, mert pár adás után már el is kaszálta az NBC. Mivel magyar csatornák ritkábban vesznek szitkomot, mint krimit vagy akár kalandsorozatot, sci-fit, így itthon ez aligha kerül képernyőre.

------------------

How to be a gentleman

Röviddel a rajt után elbukott a sikeres Törtetők című sorozatból Johnny "Drama" Chase-ként ismert Kevin Dillon új szériája is. Felvették a kilencedik részt, majd leállították a forgatást.

------------------

The Playboy Club

Akárcsak az előbbi kettő, ez is röviddel a rajt után hasalt el. Az 1960-as évekbe kalauzoló, a Mad Men képi világát is részben átvevő, a Playboy felemelkedését bemutató drámai sorozat az első a 2011-2012-es televíziós évadban, amely elbukott - az NBC nem szerette volna tovább rontani főműsoridős nézettségét, így kikerült a programból.

------------------

Azon sorozatok, amelyek nincsenek a listán, de a hazai tévézők kedvencei - mint A mentalista, a Castle, az NCIS, a Dr. Csont, a Helyszínelők és társaik - nagyjából biztonságban vannak. Doktor House-ról ez már nem mondható el, a nyolcadik évad ugyan a napokban kezdődött az Egyesült Államokban, de már régen nem hozza az első pár szezon nézettségét, és Hugh Laurie sem ragaszkodik ahhoz, hogy élete végéig ezt a karaktert vigye.