Dexter egy furcsa szekta után indul - játék

Vágólapra másolva!
Megjelent Magyarországon Jeff Lindsay könyve, a Dexter dicsfényben, amelyben a gonoszokra vadászó sorozatgyilkos egy elrabolt lány után kutat. Játsszon, és nyerjen egy példányt!
Vágólapra másolva!

A Showtime tévétársaság egyik sikersorozata, a Dexter 2006-ban indult, Jeff Lindsay könyve alapján, a Sírhant művek-ből ismert Michel C. Hall főszereplésével. A színész az HBO korábbi drámai sorozatában egy igen érzékeny, homoszexuális temetkezési vállalkozót alakított, itt egy érzelmek nélküli, szociopata vérnyomelemzőt - igen éles tehát a kontraszt. A szériát itthon a Viasat6 adja.



Jeff Lindsay újabb könyve itthon az Agave gondozásában jelent meg szeptemberben. Hogy nyerhessen egy példányt belőle, nincs más dolga, mint válaszolni a következő kérdésre:

A Dexter dicsfényben hányadik kötet a sorban?

A megfejtést erre az e-mail címre kérjük, "Dexter" megjelöléssel, október 21-én éjfélig. A játék során öt könyvet sorsolunk ki. A nyertesek neve október 24-én, hétfőn olvasható lesz a tévérovatban, a sorsolásban szerencséseket az [origo] e-mailben is értesíti. A játékban az [origo] dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.