Újabb műsor szűnik meg az RTL Klubon, Kumin Viktória is távozik

Kumin Viktóri, RTL
Vágólapra másolva!
Erre az évre még fel vannak véve a XXI. század adásai, de a műsor jövőre várhatóan nem lesz képernyőn. A rövidített Esti showder elindul, de lehet, hogy nem idén.
Vágólapra másolva!

2011-re már fel vannak véve a XXI. század adásai, ezek képernyőre kerülnek, de jövőre várhatóan nem lesznek új részek - mondta el az [origo] kérdésére Kolosi Péter programigazgató.

Az [origo] médiaipari forrásból úgy tudja, hogy a csatorna megvált Kumin Viktóriától, több dolgozót kényszerszabadságra küldtek, több munkavállalónak félállást ajánlottak fel. Több munkatársat október 18-án, egyenként hívtak be, és egy RTL-es szerint voltak, akik csak egy órát kaptak átgondolni az ajánlatot - már ha volt. A döntések hátterében a reklámpiac gyengélkedése, a költségek csökkentése áll: a piacvezető tévécsatorna ugyanilyen okból szünteti meg a Fél kettő-t, a Reggeli-t és a déli Híradó-t (erről többet itt olvashat).

Fábry Sándor műsora, az Esti showder nem indult el szeptemberben, ahogy korábban. Úgy tudjuk, hogy bár új díszletet kap, a műsorideje lényegesen rövidebb lesz, és októberben sem lesz képernyőn.