A Wall Street-i tüntetők közül válogat a legrégibb valóságshow

Vágólapra másolva!
A Music Television leghosszabb ideje futó realityje, a The Real World a következő szezonjában egy olyan fiatalt is szerepeltetne, aki részt vesz az Occupy Wall Street nevű mozgalomban.
Vágólapra másolva!

A jelenleg huszonhatodik évadjánál járó The Real World - amely annak idején lefektette a beköltözős valóságshow műfajának alapjait - felhívást tett közzé, miszerint olyan húsz és huszonnégy év közötti fiatalok jelentkezését várja, akik épp az Occupy Wall Street nevű mozgalom keretein belül tüntetnek az Egyesült Államokban.

Forrás: AFP

Bár a tiltakozás a társadalmi egyenlőtlenségek, illetve a pénzügyi rendszer hibái ellen zajlik, a következő The Real World korántsem ezt az ügyet karolná fel. A Wall Street-i tüntetők közül kikerült szereplő csak egy lenne a hét-nyolc játékos közül - amint azt a produkciós cég, a Bunim/Murray szóvivője is elmondta a Los Angeles Timesnak, a műsornak régi hagyománya, hogy különféle egyéniségeket válogat össze, akik bőrszín, szexuális beállítottság, vallási nézet vagy akár politikai felfogás tekintetében is különbözhetnek egymástól.

A magyar MTV-n is látható The Real World szerepéről, hasonló műsorokra való hatásáról bővebben írtunk itt.