Mindenkit meglepett a VV5 számkivetettje

légy képben, ValóVilág 5, VV5, VV Csaba védettség
Vágólapra másolva!
A Való Világ-ban a sokak által utált Csaba választhatott volna gyengét, erőset, végül közepesen rizikós megoldás mellett döntött, október 19-én egy nagyszájú fiút szemelt ki ellenfélnek: Cristofel megy a stúdióba.
Vágólapra másolva!

Közeleg az első párbaj a Való Világ ötödik szériájában. "Rengeteg minden jár ilyenkor az ember fejében, a kijelölés óta gyakorlatilag csak agyalok" - kezdte a műsort a végtelen passzivitása miatt az egyszer kerti tujának nézett Csaba, akit kilenc lakótársa küldött párbajra. A riportszobában elmondta, hogy kiválasztása óta érzi, hogy - nyilván érdekből - több olyan játékos barátkozott vele, aki előtte levegőnek nézte, Shadit meg is nevezte. A társak előtt a számkivetett, persona non grata Csaba azt magyarázta, hogy Gergő jelölése fájt neki leginkább, ugyanis hasonlóképpen gondolkodik a világról, mint a kopasz.

Forrás: RTL Klub

A fiú szerint Attila és Péter eszelték ki az ő kiejtésére irányuló akciót, de döntése során az ész és érzelem közt hánykolódott, mint mondta. Viszonylag összeszedett monológja végén Cristofelt (a képen) jelölte ki ellenfélnek. A döntésben kétségkívül van rizikó, mert a nagyszájú kubai harsány önimádata sok tévézőnek ellenszenves (mint az az oldalunk jobb alsó sarkában lévő szavazásból is kiderül), ugyanakkor legalább érdekes reality-karakter, akivel történnek dolgok, akiről be lehet tenni bármit egy összefoglalóba.