Értelem kontra érzelem: kiesett a Való Világ csődöre

VV5, Való Világ, valóságshow, első párbaj, Csaba, Cristofel
Vágólapra másolva!
Október 23-án a Való Világ első párbaján a csendesebb, kulturáltabb Csaba csapott össze a szangvinikus Cristofellel, aki impulzívabb, extrovertáltabb, őrültebb karakter volt az első hetekben. Előbbi a reality szempontjából nem különösebben érdekes figura, de nyert 59 százalékkal, utóbbi a számos ellenszavazat miatt lett kieső, ugyanis harsánysága sokakat irritált.
Vágólapra másolva!

A Való Világ honlapján a szerkesztők egyértelművé tették, hogy reality szempontjából jobb karakternek tartott Cristofelt szeretnék játékban látni. A Fel tud még zárkózni Cristofel? című cikkben felteszik a "csendes szürke, vagy a harsány színes karakter kerüljön inkább vissza a Villába?" kérdést, majd a kubait méltatják: "Cristofel már a beszavazóshow alatt is bizonyította, hogy ha ő kerül be a villába, akkor ott kő kövön nem marad, még a sokat látott műsorvezető, Balázs is alig jutott szóhoz mellette. A skalpvadász fiú beköltözése után sem cáfolt rá a feltételezésre, miszerint ő lehet majd a VV5 egyik legviccesebb figurája. Szinte az összes lánynál bepróbálkozott az ő magamutogató, megmosolyogtató módján, mire végül kikötött Alekosz exe mellett."

A honlap Csabát egy sokkal nyugodtabb, visszafogottabb játékosként definiálja, "aki lakótársai szerint egész nap csak edz és alszik." Megjegyzik, hogy ő a tipikus jófiú, aki mindig kedves, viszont nem elég színes egyéniség ehhez a játékhoz, mert a háttérbe húzódik. A cikk írója szerint "Csaba hatalmas előnye a többiekéhez képest kiváló fizikuma, amivel egy esetleges vasárnapi párbaj győzelem után állandó esélyese lehetne az arénában zajló megméretéseknek, így pedig akár a játék legvégéig is menetelhetne."

Péntek estére nagyon elhúzott Csaba, 70 százalék fölött állt, így az RTL Klub - szakítva a tradícióval - a sziluettek mellé nevet is mutatott, ezzel is szavazásra buzdítván Cristofel kedvelőit (ilyen esetben a lemaradó hívei aktivizálják magukat, kevésbé voksolnak arra a játékosra, aki 40 százalékponttal vezet).

Fotó: Szabó Balázs [origo]
A nézők korábban már láthatták fényképpel a szavazás állását, de a végeredmény csak a párbaj végén derült ki. A párbaj képeiért kattintson a fotóra!

A vasárnapi élő show közepén az egyik figura 63 százalékon állt, de ekkor nem mutattak nevet, arcképet. Mindkét játékos azt bizonygatta, hogy maradt még tartalék benne, és azért menne vissza a villába, hogy többet mutasson - emellé a kubai még a hősszerelmes-karakterre is erősen rájátszott, hátha a romantikusabb lelkületű valóságshow-nézőktől is kap egy-két rokonszenvvoksot. "Ha visszajutok, meg fogom gondolni a gondolataimat" - magyarázta kissé zavarodottan Cristofel, aki belátta, hogy hiba volt Csabára tenni a jelet. Utóbbi mellett Fecó korteskedett, kissé szétesve, jobbra-balra billegve, a dinamikus kubait pedig leginkább Veronika várta vissza a villába. Az RTL bevágott felvételeket korábbi VV-szereplőkről is, akik szépen elmondták, kire érdemes szavazni, ki miért lehet érdekes.

Fotó: Szabó Balázs [origo]
Kemény szócsatákkal próbálták szavazásra ösztönözni szimpatizánsaikat a versenyzők. További képekért kattintson a fotóra!

Kinga, Gergő, Seherezádé, Fecó, tehát az alapcsapat Csabát várta vissza, akárcsak Dya, Shadi, Annamari. Cristofel nevét csak Vera, Attila, Eszter, Veronika, Péter mondta, ami nem is esett túl jól a nagyhangú ifjoncnak, hiszen nem ő kapott kilenc jelet egy héttel korábban. Este fél tíz után meglett az eredmény, Csaba 59 százalékkal nyert, ellenfele pedig pityergett egy sort, majd arról papolt, hogy a sors nem fair, mert olyan ment vissza a játékba, aki nem csinált semmit heteken át. A győztes visszatérése láttán Péter elképedt, Veronika összeomlott és zokogott. Cristofel utóbbinak üzent vissza a villába, azt kívánva, hogy nyerje meg a valóságshow-t, és megígérte neki, hogy megvárja kinn.

Fotó: Szabó Balázs [origo]
Meglepetésre Cristofel hagyta el a villát. További képekért kattintson!