Ötvenezren követelik vissza Cristofelt a VV5-villába

VV5, Való Világ, valóságshow, első párbaj, Csaba, Cristofel
Vágólapra másolva!
A Facebookon október 25-én, másfél nappal kiesése után közel 49 ezer internetező csatlakozott a "Vissza Cristofelt a villába!"-kampányhoz. Az [origo] utánajárt, van-e visszaút.
Vágólapra másolva!

A Való Világ első párbaján a VV5 legharsányabb, sokakat szórakoztató, sokakat viszont irritáló szereplője, Cristofel esett ki, igazi megosztó karakterként. A kilenc jelölést kapott csendesebb, kulturáltabb Csaba áldozat lett a nézők szemében, akik megsajnálták, így őt juttatták vissza a valóságshow-ba, annak ellenére, hogy a nézettséget inkább az exhibicionista, szangvinikus figurák hozzák.

A Facebookon már kampány is indult, "vissza Crist a villába!", ez október 25-én délelőtt már közel 49 ezernél járt: akadt hozzászóló, aki bojkottal fenyegetőzött, mondván, nem nézi az RTL-t, míg vissza nem teszik kedvencét, más pedig úgy vélte, hogy azért esett ki az extrovertált kubai, mert rajongói nem tudták leírni helyesen a nevét, így elveszett a támogató SMS. Összehasonlításképp: VV Bandi támogatói oldala ezernél jár, VV Melinda ezerhatszáz támogatót gyűjtött.

Médiapletykák szerint az RTL tervbe vette, hogy a sokakat szórakoztató szereplőt visszajuttatja a műsorba, méghozzá egy utólagos beszavazóshow során, ahol a kiesett Melinda, Bandi és Cristofel küzdene (ilyen trióból jó eséllyel menne vissza utóbbi). Az [origo] érdeklődésére Rubin Kristóf, a VV5 kreatív producere elmondta, hogy ennek semmi realitása nincs, ugyanis a játékszabályok egyértelműek: akit kiszavaztak a tévézők, az már nem küzdhet a fődíjért. A fogyasztóvédelem, az ellenszavazók is joggal reklamálnának, ha az emelt díjas SMS-sel támogatott döntést semmibe venné a csatorna, ugyanakkor a bennmaradt játékosokkal szemben sem lenne korrekt, ha valaki kétszer is esélyt kapna.

Azt a lehetőséget, hogy hosszabb időre vendégként menjen vissza a villába a "skalpvadász"-kategória győztese, a producer sem vetette el teljesen.

Olvasnivaló: visszatérhet Vágó és a Milliomos?