A nap sorozatképe: bánatos edző a pálya szélén

Vágólapra másolva!
Naponta egy képet mutatunk a közelmúltban látott vagy mostanában képernyőre kerülő tévésorozatokból. Olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban, és tévés, sorozatos ajándékokat, posztereket, pólókat nyerjenek.
Vágólapra másolva!

A sorozat főszereplője egy negyven felé járó férfi, akit egy gazdagabb, de unalmasabb alakért elhagy a felesége, leég a háza, és még az állása is veszélyben van, két, igencsak problémás gyerekéről már nem is szólva. Kénytelen azzal pénzt keresni, amihez nagyon ért - a szexszel. Melyik széria ez?

hbo

A megfejtést erre az e-mail-címre kérjük, "A nap sorozatképe" megjelöléssel. A helyes megfejtést beküldők között sorozatos ajándékokat (könyvet, pólót, posztert) sorsolunk ki.

Jelenleg a hatodik forduló zajlik, a következő sorsolás a megfejtők között november 8-án, kedden lesz. A nyertesek neve másnap olvasható lesz a tévérovatban, a sorsolásban szerencséseket az [origo] e-mailben is értesíti. A játékban az [origo] dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.

A sorozat kiemelt támogatója és az ajándékok felajánlója az HBO.

Olvasnivaló: visszatérhet Vágó és a Legyen ön is milliomos