A nap sorozatképe: vidám páros, csontvázakkal

2011.11.01. 18:41

Naponta egy képet mutatunk a közelmúltban látott vagy mostanában képernyőre kerülő tévésorozatokból. Olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban, és tévés, sorozatos ajándékokat, posztereket, pólókat nyerjenek.

Az amerikai sorozat első részét 2005. szeptember 13-án vetítették a FOX csatornán: a főszereplő karakterét egy, a való életben is bűnügyi antropológusként dolgozó orvos, dr. Kathy Reichs találta ki. Az USA-ban sikeres, hetedik évadját kezdi, itthon szintén sokan követik. Az epizódok során legtöbbször csontok alapján kell azonosítani az elhunytat, majd kideríteni, mi is okozta a halálukat. Melyik széria ez?

rtl

A megfejtést erre az e-mail-címre kérjük, "A nap sorozatképe" megjelöléssel. A helyes megfejtést beküldők között sorozatos ajándékokat (könyvet, pólót, posztert) sorsolunk ki.

Jelenleg a hatodik forduló zajlik, a következő sorsolás a megfejtők között november 8-án, kedden lesz. A nyertesek neve másnap olvasható lesz a tévérovatban, a sorsolásban szerencséseket az [origo] e-mailben is értesíti. A játékban az [origo] dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.

A "nap sorozatképe" támogatója és az ajándékok felajánlója az HBO, a LifeNetwork, az RTL Klub és az AXN.