Elment a hangja az X-Faktor egyik versenyzőjének

Vágólapra másolva!
Tarány Tamás annyira megerőltette a hangját a legutóbbi X-Faktor-ban, hogy kúrálnia kellett magát, mert jóformán alig bírt megszólalni.
Vágólapra másolva!

Tarány Tamás az X-Faktor harmadik döntőjében a Best of you-t énekelte - a jelek szerint sikerrel, mert továbbjutott vele. A hangképzéssel azonban később gondok akadtak. "Szombaton minden beleadva énekeltem a Best of you-t, amelyet a főpróbán és korábban is többször előadtam, ugyanolyan intenzitással. Ez egy kemény dal, szinte már üvöltöttem a végén. Vasárnap felkeltem, még tudtam énekelni, de nehezebben jöttek ki a hangok, mint addig. Közben meg is fázhattam, mert a táncpróba után kimelegedve mentem át a Corvinba" - mondta az [origo]-nak.

rtl

Képek a 3. döntőről itt!

"Kedden aztán nem tudtam felénekelni a dalt a stúdióban, egy órát szenvedtünk vele, este pedig alig bírtam megszólalni" - folytatta. A rajongói oldalán sok ötlet érkezett, Vastag Csaba is ajánlott neki tablettát, amely segíthet. "Amúgy jól éreztem magam szombaton, talán az adrenalin miatt még jobban sikerült az előadás, mint a főpróbán. Amikor színpadra állok, az olyan, mintha filmszaladásom lenne. Visz a lendület, hajlamos vagyok sietni, ezen dolgozom, hogy tartsam a gyeplőt" - tette hozzá.