Csuja Imre a Jóban Rosszban csapatával forgat

2011.11.05. 15:36

Az Üvegtigris-ből is ismert Csuja Imre érkezett Csillagkútra, a színész harsány karaktert játszik a napi sorozatban: Veronka édesapját, a mindig jókedvű Guszti bácsit alakítja.

Csuja Imre a Tv2 szappanoperájával dolgozik, egy nagyszájú, harsány karaktert kapott, Veronka édesapját, Guszti bácsit alakítja. Érdekesség, hogy a színész lánya is szerepelt már a Jóban Rosszban-ban, mint Kálem Józsi egykori barátnője, sőt, veje, Telekes Péter Alexa drogos öccseként van a színen.

"A forgatások jó hangulatban teltek, hiszen a színészek egy részét személyesen is ismertem már. Akikkel pedig még nem találkoztam, csak a képernyőn láttam őket, azokkal is hamar megtaláltam a közös hangot. Nagyon jó dolog, hogy egy később érkező szereplő is könnyen be tud kapcsolódni egy már bejáratott szerkezetbe. A lányom is szerepelt már a sorozatban, a vejemmel pedig közös jeleneteink is lesznek. Konfliktusba is keveredem vele, de hogy mi lesz ennek az oka, természetesen majd csak később derül ki. Guszti bácsi amúgy sem egyszerű eset. Lendületes, vérbő, és mindig jókedvű" - magyarázta Csuja a Tv2-nek.

KAPCSOLÓDÓ CIKK