Töretlen a bizalom a Spartacus sorozat iránt, harmadik évad is lesz

Vágólapra másolva!
Még el sem kezdte vetíteni a Starz a Spartacus című sorozat második évadját, de már meg is rendelte a harmadik szezont. A széria Magyarországon az HBO-n futott.
Vágólapra másolva!

Nem gyakran fordul elő, hogy egy sorozatban annyira bízzanak a megrendelők, mint az amerikai Starz csatorna vezetői: a tévétársaság még be sem mutatta a Spartacus című sorozat második évadját, de már meg is rendelte a harmadik szezont - írja a DigitalSpy. A második évad csak 2012 januárjában lesz képernyőn, de már elkezdik az előkészületeket az újabb forgatásokra - a munkát szintén jövő év elején kezdik Új-Zélandon. A csatorna egyik vezetője, Carmi Zlotnik szerint a döntés logikus, mert világszerte vannak rajongói a sorozatnak, amely nagy hatással volt a televíziós piacra.


A második szezon már nem Andy Whitfielddel, a tévésorozat első évadjának főszereplőjével készült - a színész non-Hodgkin-limfomával küzdött másfél évig, mielőtt 2011 szeptemberében elhunyt. A tévétársaság előbb berendelte az előzményekről szóló hat epizódot (amelyekben még nem szerepel Spartacus), és várt, hátha meggyógyul a színész, de az idén januárban, amikor romlott az állapota, bejelentették, hogy a szerepet Liam McIntyre viszi tovább.