Az ÖsszeEsküvőkbe is bemenne a magyar Big Brother szereplője

Vágólapra másolva!
A Tv2 első Big Brother-ében szerepelt 2002 őszén Renátó, aki azzal vált ismertté, hogy elsőként vett  részt - a félresiklott sorsú Párkányi Évával - olyan nemi aktusban, amit egy valóságshow nézői is láthattak. A Mokka november 16-i adásában elmondta, hogy nem lenne ellenére egy újabb tévés szereplés.
Vágólapra másolva!

Londoni pubokban, bárokban zenél, gitártanárként dolgozik Renátó, aki a Viasat3 első Bár-jában szerepelt Tiger után a második ismert valóságshow-szereplő volt itthon. A fiú a Big Brother-ben lett népszerű, többek közt a szerencsétlen sorsú, a reality után elmeszakértők által is vizsgált Párkányi Évával bemutatott nemi aktusai, lobanékony természete és olasz nyelvű káromkodásai miatt.

A Tv2 Mokka című műsorában elmondta, hogy olyan rétegzenét játszik, ami nem hoz profitot, így ebből nem fog meggazdagodni. Olaszországba és Angliába részben kalandvágyból ment, részben azért, mert kicsit besokallt az ismertségtől, ami szerinte terhes tud lenni, de vannak előnyei is.

"Hogy beköltöznék-e egy valóságshow-ba? Hangulat kérdése, el tudom képzelni, de nyilván más indítékból, mint ami húszévesen megvolt bennem" - mondta. Pachmann Péter felvetésére, hogy a Tv2 párkeresőjébe bemenne-e, ennyit válaszolt: "Adáson kívül megtárgyalhatjuk..."