hirdetés

Új marketing és kommunikációs igazgató a Tv2-nél

B. Csejtei Ildikó irányításával folytatja munkáját a Tv2 marketing és kommunikációs igazgatósága.

Új taggal bővül a Tv2 vezetése: B. Csejtei Ildikó végzi a jövőben a marketing és kommunikációs igazgatóság irányítását. Az új igazgató felel a továbbiakban a csatorna teljes on-air és off-air kommunikációjáért, a PR csoport, a marketing csoport, a promo és grafikai csoport irányításáért - adta ki közleményben a csatorna.

B. Csejtei Ildikó 2007 óta a Hungaropharma Zrt. üzletfejlesztési és marketing vezetői pozícióját töltötte be, ahol a B2B feladatokat ellátó Marketing Osztály és a Gyöngy Patikák franchise rendszert üzemeltető és B2C kommunikációt végző Üzletfejlesztési és Kommunikációs Osztály irányításáért felelt. Ezt megelőzően 2000-2007 között a Sanoma Budapest Zrt.-nél dolgozott marketing és PR igazgatóként, 1997-2000 között pedig az ÁB-AEGON Biztosító Zrt.-nél látta el ugyanezt a feladatkört.

A szakember kilenc éven keresztül volt tagja a Magyar Reklámszövetség Elnökségének, és 2002 óta állandó zsűritagja az IAA (Nemzetközi Reklámszövetség) Magyarországi Tagozata által kiírt kampányhatékonysági pályázat (EFFIE) elbíráló testületének.

KAPCSOLÓDÓ CIKK

Most
Top 12 óra
hirdetés
hirdetés
Ajánlat
Ajánlat
Ajánlat