Az RTL-es kavarás sem segített a Tv2 összeesküvőin

Vágólapra másolva!
November 18-án a rendszer meghibásodása miatt nem indult el az RTL Klub Híradó-ja, egy konzervanyagokból összerakott Fókusz ment a helyére. Az ÖsszeEsküvők így a később induló Híradó és az eleve tervezett Fókusz ellen ment, de így sem nyert a sávjában.
Vágólapra másolva!

November 18-án az RTL-es Híradó technikai rendszerének meghibásodása miatt nem indult el a hírműsor 18.30-kor (ilyenre nem nagyon volt példa az elmúlt években), helyette egy konzervanyagokból összerakott, direkt hiba esetére tartogatott, néha tartalmilag frissített Fókusz került a helyére (erről még akkor írtunk). A tévézők különösebb magyarázatot nem kaptak, a Híradó nagy késéssel indult el, az időjárás-jelentés nem utána, hanem előtte ment le, végül pedig leadta a csatorna az eleve péntekre tervezett Fókusz-t is.

Az ÖsszeEsküvők így a megcsúszott RTL-es Híradó és a (valódi) Fókusz ellen ment, de így sem nyert a sávjában, 17,7 százalékos közönségaránnyal futott a kereskedelmi célcsoportban - azaz Alekosz sem hozott változást. Az ÖsszeEsküvők késő esti összecsapása izgalmasnak ígérkezett, mivel az új szerető küzdött a bennmaradásért az elhagyott nővel - de így is csak 12,2 százalékot ért el, sok nézőt vitt el a Batman visszatér (Viasat3) és a Terror a tenger alatt (RTL).

Olvassa tévés blogunkat is!