Malek Miklóst követte Geszti Péter

Vágólapra másolva!
Az X-Faktor hetedik élő show-jában Tarány Tamás és a Rocktenors párbajozott, a további versenytől Geszti Péter csapatának kellett búcsúznia.
Vágólapra másolva!

Akárcsak 2010-ben, az idén is a csapatokat felkészítő mentor maradt először munka nélkül: Geszti Péter mindhárom csapata kiesett az X-Faktor-ból. Tavaly Malek Miklós sem járt szerencsével, láthatóan a tévézők jobban azonosulnak egy-egy előadóval, mint egy egész formációval, énekegyüttessel.

rtl

Egyéni produkciókkal és duettekkel készültek az X-Faktor énekesei a hetedik élő show-ra. Muri Enikő Kocsis Tiborral, Kováts Vera Baricz Gergővel, a Rocktenors pedig Tarány Tamással adott elő egy dalt. A szavazatok összesítése után kiderült: Geszti Péter még versenyben lévő csapata, a Rocktenors, illetve Malek Miklós mentoráltja, Tarány Tamás kapta a legkevesebb voksot a nézőktől.

A két párbajdal után a mentorok szavaztak, de csupán Geszti Péter szerette volna, ha az ő csapata folytathatja a versenyt. Az X-Faktor mezőnyétől így a Rocktenors búcsúzott: a hét élő show-ban összesen négyszer párbajoztak.